25.4.12

L'ombra del Peter Pan / La sombra de Peter Pan / A sombra de Peter Pan

Tots coneixem la història de Peter Pan, que entra a l'habitació de Wendy, Joan i Miquel per buscar la seva ombra i que després se'ls emporta en un viatge màgic al País de Mai-més. Nosaltres vam plasmar aquesta ombra a casa nostra d'una manera molt senzilla. En una planxa de goma EVA negra vam dibuixar la silueta de Peter Pan, quiet i mirant cap a baix, li vam posar una espasa a la mà (es pot dibuixar directament d'un llibre o calcar el dibuix, tallar el paper vegetal i fer-ne el contorn sobre la planxa), i després el vam tallar i enganxar a la paret amb Blu-Tack (massilla adhesiva removible).

Todos conocemos la historia de Peter Pan, que entra en la habitación de Wendy, Juan y Miguel para buscar su sombra y luego se los lleva en un viaje mágico al País de Nunca Jamás. Nosotros plasmamos esta sombra en casa de una manera muy sencilla. En una hoja de goma EVA dibujamos la silueta de Peter Pan, quieto y mirando hacia abajo, le pusimos una espada en la mano (se puede dibujar directamente del libro o calcar el dibujo, cortar el papel vegetal y reseguir el contorno sobre la plancha), y luego lo cortamos y lo enganchamos a la pared con Blu-Tack (masilla adhesiva removible).

Todos conhecemos a história de Peter Pan, que entra no quarto de Wendy, João e Miguel para procurar a sua sombra e logo os leva numa viagem mágica à Terra do Nunca. Nós fizemos esta sombra em casa de uma maneira muito simples. Numa folha de espuma EVA desenhámos a silhueta de Peter Pan, quieto e a olhar para baixo, pusemos-lhe uma espada na mão (pode desenhar-se diretamente do livro ou decalcar o desenho, recortar o papel vegetal e riscar o contorno sobre a espuma EVA), e depois cortámo-lo e colámo-lo na parede com Blu-Tack (massa adesiva removível).Més tard vam fer també la silueta de Peter Pan volant, seguit dels tres germans. D'una manera senzilla, ràpida i barata hem animat una habitació, gairebé com ho fan els fantàstics vinilos Chispum.

Después hicimos también la silueta de Peter Pan volando, seguido de los tres hermanos. De una manera sencilla, rápida y barata hemos animado la habitación, casi como lo hacen los fantásticos vinilos Chispum.

Depois, fizemos também a silhueta de Peter Pan a voar, seguido dos três irmãos. De uma maneira simples, rápida e barata animámos o quarto, quase como o fazem os fantásticos vinis Chispum.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada