17.10.12

Barbapapàs en goma EVA / Barbapapás en goma EVA / Barbapapas em espuma EVA

Aquests Barbapapàs els vam fer ja fa temps amb goma EVA, tisores, cola i retolador permanent, i amb Blu-Tack els vam penjar a la pared de l'habitació.

Estos Barbapapas los hicimos hace ya tiempo con goma EVA, tijeras, pegamento y rotulador permanente, y con Blu-Tack los colgamos en la pared de la habitación.

Estes Barbapapas foram feitos já há algum tempo com espuma EVA, tesouras, cola e marcador permanente. Com Blu-Tack pendurámo-los na parede do quarto.


3 comentaris:

 1. Simpatiquíssims! us han quedat preciosos. A aquestes alçades crec que ja puc afirmar que us agraden els Barbapapàs, jaja. En teniu una bona colecció
  Ptns

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Els Barbapapàs són uns ninos creats als anys setanta per una parella d'una arquitecta francesa i un biòleg, i són maquíssims! Poden canviar de forma i són super creatius i ecològics! Els nens aprenen moltíssimes coses sobre els animals, la construcció, els diferents països... Com a cadascú li agraden coses diferents (la ciència, l'art, els animals, l'esport, la música, els llibres o ser coqueta), els nens s'hi poden identificar facilment. Aquí a casa fan furor! (tenim molts llibres i els vídeos en francès, perquè en català o castellà hi ha poca cosa)

   Suprimeix