25.10.12

Del nino dibuixat al nino de feltre / Del muñeco dibujado al muñeco de fieltro / Do boneco desenhado ao boneco de feltro

Podem agafar un nino dibuixat pels nens i passar-ho a feltre, com ho hem fet amb la Bruixa Karabà (del Kirikú) o el "Pirata de cama de fusta, mà de ganxo, ull de vidre i cara de dolent". Només hem d'anar seguint els detalls i anar consensuant colors amb els petits autors del dibuix. També podem posar filferro per dintre perquè es mantingui més recte. ¡I el resultat segur que els encantarà!

Podemos partir de un muñeco dibujado por los niños y pasarlo a fieltro, como lo hemos hecho con la Bruja Karabà (del Kirikú) o el "Pirata de pata de palo, mano de garfio, ojo de cristal y cara de malo”. Sólo tenemos que ir siguiendo los detalles y consensuar colores con los pequeños autores del dibujo. También podemos poner alambre por dentro para que se mantenga más recto. ¡Y el resultado seguro que les encantará!

Podemos escolher um boneco desenhado pelas crianças e passá-lo a feltro, como fizémos com a Bruxa Karabá (do Kirikú) ou o "Pirata perna de pau, mão de gancho, olho de vidro e cara de mau". Apenas temos de ir seguindo os detalhes e consensuar as cores com os pequenos autores do desenho. Também podemos por arame por dentro para que se mantenha mais direito. E o resultado de certeza que os encantará!
1 comentari: