21.10.13

Lletres a la sal / Letras en el sal / Letras no salEn el fons d'una caixa de cartró hem enganxat una cartolina pintada amb aquarel·les i, a sobre, hi hem tirat una mica de sal. Ara l'Anna ja pot practicar totes les lletres que va aprenent a l'escola. I quan la cosa no surt bé, ¡no passa res! Mireu el vídeo següent ¡i riureu una estona!

En el fondo de una caja de cartón hemos pegado una cartulina pintada con acuarelas y, encima, hemos echado un poco de sal. Ahora Anna ya puede practicar todas las letras que va aprendiendo en la escuela. Y cuando la cosa no sale bien, ¡no pasa nada! Ved el vídeo siguiente ¡y os reiréis un rato!

No fundo de uma caixa de cartão colámos uma cartolina pintada com aguarelas e, por cima, deitámos-lhe um pouco de sal. Agora a Anna já pode treinar todas as letras que vai aprendendo na escola. E quando a coisa não sai bem, não faz mal! Vejam o vídeo seguinte e riam-se um bocado!


6 comentaris:

 1. Nosaltres ho fem de tant en tant sobre la taula de llum és sempre un èxit! Referent al vídeo... sense spoilers, en? Jajaja, que bona, per un moment dius... Què fa? S'ho rumia? Li ha sortit al revés? Està improvisant? Però és bonísssssssima!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, va molt bé! L'Anna tot just ha començat amb la lletra lligada (P5) i havia acabat d'aprendre la "e". Altres cops li havia sortit bé, però aquí no sé què va passar i... dir que era una "e" no podia, que era un "8" tampoc... però ella té sempre una sortida, no es preocupa gaire! Ara a la taula de llum serà molt maco! Una abraçada!

   Elimina
 2. Me parto con tu peque!! :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, jo també no podia parar de riure!

   Elimina