11.10.13

Zoo(s)

Després d'una (nova) anada al zoo ja s'han vist, en aquesta casa, moltíssimes propostes de zoo amb el lego duplo, que encara segueix sent el preferit de casa nostra.

Después de una (nueva) ida al zoo ya se han visto, en esta casa, muchísimas propuestas de zoo con lego duplo, que aún sigue siendo el preferido de nuestra casa.

Depois de uma (nova) ida ao Zoo já se viram, nesta casa, muitíssimas propostas de Zoo com lego duplo, que ainda continua a ser o preferido cá de casa.


5 comentaris:

  1. El lego duplo és fantàstic! Nosaltres, tots quatre, hi estem enganxats! Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A la caixa posa que és per nens dels 2 als 5 anys, però a casa tots juguen, sobretot el de 7 anys!!! I jo també hi jugava molt, quan era petita... Fantàstic que jugueu tots 4! Es poden fer coses sempre noves i diferents, no s'acaba mai! Una abraçada!

      Elimina
  2. El lego, és una eina d'aprenentatge meravellosa, que afavoreix els processos d'aprenentatge oberts i el pensament creatiu. Nosaltres en tenim duplo i lego, i el millor de tot és que es poden combinar entre ells!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, nosaltres també tenim les peces més petites i a vegades hi juguen... El que els avorreix és haver de seguir les instruccions, prefereixen crear coses sempre diferents! I el duplo, de moment, serveix per als 3 (el nostre més petit encara no ha fet els 3 anys!). Aniran provant... Una abraçada!

      Elimina
  3. I am truly thankful to the holder of this site who has shared this great post at here. 토토

    ResponElimina