29.10.13

Castanyada / Castañada / Magusto


¡Diumenge passat vam fer una castanyada! Els nens adoren disfressar-se de castanyeres i muntar la seva paradeta. Van agafar tot sols el teatret de fusta que havíem fet fa temps, la garlanda de fulles de feltre que havíem cosit per donar a l'àvia, i la panera de tardor. Després de la castanyada, no hi va faltar el teatre, ¡amb la posada en escena del conte de la Castanyera!

¡El domingo pasado hicimos una castañada! Los niños adoran disfrazarse de castañeras y montar su parada. Cogieron solos el teatrillo de madera que habíamos hecho hace tiempo, la guirnalda de hojas de fieltro que habíamos cosido para dar a la abuela, y la cesta de otoño. Después de la castañada, no faltó el teatro, ¡con la puesta en escena del cuento de la Castañera!

No passado domingo fizemos um magusto! Os miúdos adoram disfarçar-se de vendedoras de castanhas e montar a sua barraquinha. Foram buscar sozinhos o teatro de madeira que tínhamos feito faz tempo, a grinalda de folhas de feltro que tínhamos cosido para dar à avó, e a cesta do outono. Depois de comer castanhas não faltou o teatro, com a encenação do conto da vendedora de castanhas!

7 comentaris:

  1. Respostes
    1. Aquest cop m'han fet la sorpresa a mi! No em deixaven ni mirar! Una abraçada!

      Elimina
  2. Els teus fills tenen una cara de felicitat que dona gust veure'ls. Clar que no m'estranya no paren de fer coses divertides i creatives i no sé si ja t'ho he dit peró considero que ets una Mama10, felicitats per tot el que has aconseguit
    Bona Castanyada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ells s'ho passen molt bé disfressant-se i jugant a aquestes coses! Jo sí que aprenc d'ells! però molts cops també s'enfaden, hi ha coses que surten malament... com a tot arreu!

      Elimina
  3. Això si que es una festa de la castanyada! Els teus fills cada vegada ens sorprenen més!

    ResponElimina
  4. Això si que es una festa de la castanyada! Els teus fills cada vegada ens sorprenen més!

    ResponElimina
  5. Ooooh, uns fills creatius i una mare creativa. Quin equip més genial! M'encanta quan els nens prenen la iniciativa. Enhorabona. Bona castanyada!

    ResponElimina