11.1.13

Provant amb aquarel·les / Provando con acuarelas / Experimentando com aguarelas

Amb les aquarel·les líquides es poden fer molts experiments. Per exemple, deixar caure unes gotes sobre un full i aleshores bufar amb una canya perquè la tinta s'escampi i agafi formes curioses.

Con las acuarelas líquidas se pueden hacer muchos experimentos. Por ejemplo, dejar caer unas gotas sobre una hoja y entonces soplar con una caña para que la tinta se esparza y coja formas curiosas.

Com as aguarelas líquidas podem-se fazer muitas experiências. Por exemplo, deixar cair umas gotas sobre uma folha e logo a seguir soprar com uma palhinha para que a tinta se espalhe e adote formas curiosas.





També es poden fer taques amb un pinzell i després intentar descobrir o dibuixar el que cada forma suggereix.

También se pueden hacer manchas con un pincel y después intentar descubrir o dibujar lo que cada forma sugiere.

Também se podem fazer manchas com um pincel e depois tentar descobrir ou desenhar o que cada forma sugere.





Si mullem el paper abans (un paper per a aquarel·la seria l'ideal), quan deixem caure les gotes de tinta la taca creix ràpidament i es barreja amb el color del costat. ¡S'ha de ser àgil, doncs!

Si mojamos el papel antes (un papel para acuarela sería lo ideal), cuando dejamos caer las gotas de tinta la mancha crece rápidamente y se mezcla con el color de al lado. ¡Hay que ser ágil, pues!

Se antes molharmos o papel (um papel para aguarela seria ideal), quando deixamos cair as gotas de tinta a manha cresce rapidamente e mistura-se com a cor que tem ao lado. Então temos de ser rápidos!



5 comentaris:

  1. Quines idees més bones ens dones. No he provat mai d'experimentar amb aquarel·la a l'aula. M'ho apunto i ho probaré.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. epa, fa dies que volia fer lo de les aquarel·les i les palletes amb el David i per sort m'ho has recordat !! m'ho apunto per a fer-ho ben aviat, potser avui mateix, que aquí plou un munt o no podem sortir.
    També m'apunto lo de la làmpada, que tinc una estructura feta i penso que pot quedar la mar de bonica amb els seus dibuixos. Faré una entrada al nostre bloc posant l'enllaç al teu quan ho fem, ok ?

    una abraçada i gràcies per compartir!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per cert, després de pocs minuts passejant pel teu bloc, t'he afegit a la meva llista de " peques i més", que ve a ser la de blocs preferits, m'encanta el que fas, enhorabona mami artista!
      A més a més crec que compartim força més coses que les manualitats reciclades.
      M'hi quedo per akí.

      Elimina
    2. Gràcies pels teus missatges! He passejat pel teu blog i també hi he descobert molta vida i criativitat! Quina passada lo del coet!!! Endavant! Una abraçada! Inês

      Elimina
  3. Ep! Aquesta me la havia perdut! A casa ens encanten les aquarel·les i totes les seves possibilitats i cada vegada tinc més clar que hem de fer la inversió i comprar aquarel·les líquides, els colors són increïbles!!!!

    ResponElimina