31.1.13

Mans en 3D / Manos en 3D / Mãos em 3D


L'altre dia, agafant la idea d'internet, vaig dibuixar una mà del Francesc en un cartró i, amb tres retoladors diferents, li vaig donar volum. Es crea una il·lusió òptica molt interessant si anem fent línies horitzontals que, en trobar-se amb el que seria la mà, s'encorben lleugerament per donar la sensació de volum.

El otro día, tomando la idea de internet, dibujé una mano de Francesc en un cartón y, con tres rotuladores diferentes, le di volumen. Se crea una ilusión óptica muy interesante si vamos haciendo líneas horizontales que, al encontrarse con lo que sería la mano, se encorvan ligeramente para dar la sensación de volumen.

Outro dia, com uma ideia que vi na internet, desenhei uma mão do Francesc num cartão e, com três marcadores diferentes, dei-lhe volume. Consegue-se uma ilusão ótica muito interessante se formos fazendo linhas horizontais que, ao encontrar-se com o que seria a mão, se curvam ligeiramente para dar a sensação de volume.


Com que els nens van veure que era molt difícil anar resseguint aquestes línies, en van fer la seva mateixa interpretació de la mà en 3D. ¡No cal dir que m'han guanyat en expressivitat!

Como los niños vieron que era muy difícil ir siguiendo estas líneas, hicieron su propia interpretación de la mano en 3D. ¡No hace falta decir que me han ganado en expresividad!

Como os pequenos viram que era muito difícil ir seguindo estas linhas, fizeram a sua própria interpretação da mão em 3D. Nem é preciso dizer que me ganharam em expressividade!


6 comentaris:

 1. També em va encantar la idea. La tinc a la llista

  ResponSuprimeix
 2. totes són super xules, quina passada!

  ResponSuprimeix
 3. Doncs jo no conèixia aquesta tècnica que demà mateixs probo
  Gràcies!

  ResponSuprimeix
 4. És veritat que els resultats són sorprenents i la tècnica es pot aplicar a molts altres dibuixos! Sort!

  ResponSuprimeix
 5. que bonic, me l'apunto!!! se m'acaba d'acudir una combinació per fer un regal...
  moltes gràcies!

  ResponSuprimeix
 6. que idea mas chula, me lo apunto! feliz semana.

  ResponSuprimeix