10.1.13

La maleta de la Caputxeta Vermella / La maleta de la Caperucita Roja / A malinha do Capuchinho Vermelho

L'estiu passat vam fer els personatges de la Caputxeta Vermella: el Francesc els dibuixava i jo els passava a feltre, seguint minuciosament els dibuixos i omplint les figures amb farciment per a coixins.

El verano pasado hicimos los personajes de la Caperucita Roja: Francesc los dibujaba y yo los pasaba a fieltro, siguiendo minuciosamente los dibujos y llenando las figuras con relleno para cojines.

No verao passado fizémos as personagens do Capuchinho Vermelho: o Francesc desenhava-as e eu passava-as a feltro, seguindo minuciosamente os desenhos e enchendo as figuras com recheio de almofadas.


Després vam fer una maleta per portar-los i que ens servís igualment d'escenari del conte. Vam cosir els rectangles que configuren les diferents cares i vam posar-hi una nansa que manté unides les dues meitats. Per dintre vam anar enganxant i cosint muntanyes, arbres i camins en feltre de diferents colors. ¡I que comencin els conta-contes!

Después hicimos una maleta para llevarlos y que nos sirviera igualmente de escenario del cuento. Cosimos los rectángulos que configuran las diferentes caras y pusimos un asa que mantiene unidas las dos mitades. Por dentro fuimos pegando y cosiendo montañas, árboles y caminos en fieltro de diferentes colores. ¡Y que comiencen los cuentacuentos!

Depois fizémos uma malinha para levá-los e que nos servisse igualmente de cenário do conto. Cosemos os retângulos que configuram as diferentes caras e pusémos uma pega que mantem unidas as duas metades. Por dentro fomos colando e cosendo montanhas, árvores e caminhos em feltro de diferentes cores. E que comecem os contadores de histórias!

6 comentaris:

 1. Ostres! Bravo!

  ResponElimina
 2. bravo! quanta creativitat! El que els hi estàs regalant en els teus fills és un pou sense fons ple de riquesa creativa.
  Ja veuràs quan siguin grans! quina sort

  ResponElimina
 3. Gràcies, Tina i Glòria. La veritat és que ens ho passem bé tots plegats, i encara que ells siguin petits van descobrint que poden fer de tot amb les seves mans i la seva creativitat! Una abraçada!

  ResponElimina
 4. Que bonito ha quedado!!! Preciosa la maleta y el escenario.. Y los personajes!!! Una obra de arte.

  ResponElimina
 5. Chulísimo!!! Me apunto la idea!!!

  ResponElimina