16.7.12

Pintant el fons del mar / Pintando el fondo del mar / Pintando o fundo do mar

L'altre dia vam tallar un quadrat gran de paper kraft blanc i el vam fixar al terra. Amb aquarel·les líquides dissoltes en aigua i esponges els nens van començar a cobrir tota la superfície del paper en tonalitats de verd i blau.

El otro día cortamos un cuadrado grande de papel kraft blanco y lo fijamos al suelo. Con acuarelas líquidas disueltas en agua y esponjas los niños empezaron a cubrir toda la superficie del papel en tonalidades verde y azul.

No outro dia, cortámos um quadrado grande de papel kraft branco e fixámo-lo ao chão. Com aguarelas líquidas dissolvidas em água e esponjas os pequenos começaram a tapar toda a superfície do papel com tonalidades de verde e azul.


Després van passar a esquitxar el fons amb pintura de diferents colors i a esbandir els pinzells, "com feia el Pollock" (segons la meva filla de tres anys).

Después pasaron a salpicar el fondo con pintura de diferentes colores y a aclarar los pinceles, "como hacía Pollock" (según mi hija de tres años).

Depois, passaram a salpicar o fundo com pintura de diferentes cores e a sacudir os pincéis “como fazia Pollock” (segundo a minha filha de três anos).


Per fi, vam fer unes pinzellades a la part de baix per simular la flora marina. Un cop es va haver assecat, els nens van pintar peixos, balenes, estrelles i altres animals del mar amb ceres sobre cartró, i després els vam aguantar amb Blu-Tack, ¡per poder canviar els cops que calguin!

Finalmente, hicimos unas pinceladas en la parte de abajo para simular la flora marina. Una vez se secó, los niños pintaron peces, ballenas, estrellas y otros animales del mar con ceras sobre cartón, y después los aguantámos con Blu-Tack, ¡para poder cambiarlos las veces que haga falta!

Finalmente, demos umas pinceladas na parte de baixo para simular a flora marinha. Assim que secou, os pequenos pintaram peixes, baleias, estrelas e outros animais do mar com lápis de cera sobre cartão, e depois colámos tudo com Blu-Tack, para poder mudá-los de sítio sempre que faça falta!

2 comentaris:

  1. Un quadre digne del Louvre!
    Ptns

    ResponElimina
  2. Gràcies! I els nens van quedar sorpresos del resultat! I fet així, amb esponges...

    ResponElimina