4.7.12

Tenda índia / Tenda india

Amb pals de broqueta, fil de cotó, un tros de tela i cola, vam fer una tenda índia (tipi) per als ninos. Primer vam lligar els pals, deixant un al mig en posició vertical. Després vam retallar la tela i la vam enganxar amb cola a l'estructura de fusta. Amb el fil que penjava vam cosir la part de dalt de la tela i vam deixar espai per a l'obertura de l'entrada. ¡I a jugar als indis!

Con palos de brocheta, hilo de algodón, un trozo de tela y pegamento, hicimos una tienda india (tipi) para los muñecos. Primero atamos los palos, dejando uno en medio en posición vertical. Después recortamos la tela y la enganchamos con pega a la estrutura de madera. Con el hilo que colgaba cosimos la parte de arriba de la tela y dejamos espacio para la apertura de la entrada. ¡Y a jugar a los indios!

Com paus de espetada, fio de algodão, um bocado de tecido e cola, fizemos uma tenda índia (tipi) para os bonecos. Primeiro, atámos os paus, deixando ficar um no meio em posição vertical. Depois, cortámos o tecido e colámo-lo com cola à estrutura de madeira. Com o fio que estava pendurado cosemos a parte de cima do tecido e deixámos espaço para a abertura da entrada. E vamos brincar aos índios!3 comentaris:

  1. Els teus fills deuen estar encantats de tenir la botiga de joguines a casa! una idea excel·lent
    Ptns

    ResponElimina
  2. Quan tenen una idea busquem la manera de construir-la, és veritat. I normalment, alguna cosa surt...

    ResponElimina