3.7.12

Colom(s) / Paloma(s) / Pomba(s)

Vaig dibuixar un colom en un cartró i, amb aquest motlle, vaig retallar dos coloms en teixits diferents.

Dibujé una paloma en un cartón y, con este molde, recorté dos palomas en tejidos diferentes.

Desenhei uma pomba num cartão e, com este molde, recortei duas pombas em tecidos diferentes.


Els vaig cosir per darrere, els vaig omplir amb farciment per a coixins i, per fi, hi vaig cosir una corda de cotó per poder-ho penjar d'on volgués.

Los cosí por detrás, los llené con relleño para cojines y, por fin, cosí una cuerda de algodón para poderla colgar donde quiera.

Cosi os tecidos um ao outro pelo avesso, enchi-os com recheio para almofadas e, finalmente, cosi um cordel de algodão para poder pendurar a pomba onde quiser.Per aprofitar també el cartró que m'havia servit de motlle, hi vaig enganxar trossos de paper de diaris i revistes per ambdós costats, i hi vaig fer un forat per on vaig passar un cordill. ¡Així hem guanyat dos en un!

Para aprovechar también el cartón que me había servido de molde, pegué trozos de papel de diarios y revistas por ambos lados, y le hice un agujero por donde pasé un cordel. ¡Así hemos ganado dos en uno!

Para aproveitar também o cartão que me tinha servido de molde, colei bocados de papel de jornais e revistas de ambos os lados e fiz um buraco, por onde passei um cordel. Assim ganhámos duas numa!

2 comentaris:

  1. l'agulla sempre m'ha fet molta por, peró vist el resultat potser que m'hi posi. T'han quedat preciosos
    Ptns

    ResponSuprimeix
  2. Jo també intentava evitar l'agulla, ho feia tot amb pega, grapes o el que calgués... Però ara m'hi he posat i m'encanta! No és així tan difícil, i això que en sé molt poquet! Una abraçada!

    ResponSuprimeix