9.7.12

Gerros de globus / Jarros de globos / Jarras de balões

Avui us ensenyo una idea que jo mateixa vaig agafar de Pinterest: folrar pots de iogur amb globus. Només cal tallar la punteta del globus, per on bufem, i anar estirant el globus fins que cobreixi tot el pot de vidre. ¡Tan senzill i tan potent!

Hoy os enseño una idea que yo misma cogí de Pinterest: forrar tarros de yogur con globos. Sólo hace falta cortar la punta del globo, por donde soplamos, e ir estirando el globo hasta que cubra todo el tarro de vidrio. ¡Tan sencillo y tan potente!

Hoje quero mostrar-vos uma ideia que vi no Pinterest: forrar frascos de iogurte com balões. É necessário apenas cortar a ponta do balão, por onde sopramos, e ir esticando o balão até que cubra todo o frasco de vidro. Tão simples e tão potente!



24 comentaris:

  1. Ostres pedrín!! una ideal genial i super fàcil. Jo que sóc una fanàtica de les flors em va perfecta moltes gràcies!
    Ptns

    ResponElimina
  2. m'ha encantat Inês!!! penjaré el link avui al FB de BL... feu coses reciclades molt xules! petons

    ResponElimina
  3. Gràcies! Tots anem agafant idees de diferents llocs i provant amb el que tenim a casa... i els nens gaudeixen moltíssim!

    ResponElimina
  4. Tinc desenes de pots de iogurt de vidre esperant una bona idea per reciclar-los. Us comparteixo al facebook. No només la idea, sinó que les fotos i la posada en escena són excel·lents. Moltíssimes felicitats!

    ResponElimina
  5. Deliciosa Martha, et dono una altra idea per fer amb els pots de iogurt: http://mamarecicla.blogspot.com.es/2012/06/espelmes.html
    Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Me ha encantado y los hemos posteado en DecoPeques, espero que te guste Inés. He buscado tu e-mail para escribirte pero no lo he encontrado ¿me lo podías dar por favor? El mio es decopeques@gmail.com

    ResponElimina
  7. I com és que no he descobert aquest blog abans? :))))

    ResponElimina
  8. Gracias a DecoPeques y a Bateau Lune mi blog ha tenido hoy más de 2.400 visitas!
    Ei, Tina, ens retrobem també aquí! ;) Una abraçada!

    ResponElimina
  9. Wuauuu! Qué chulo! Lo compartiré en mi Face!! Gracias

    ResponElimina
  10. Qué idea tan fantástica. Es original y muy decorativa. Me lo apunto ya.

    ResponElimina
  11. La idea es fantástica y preciosa, pero yo lo he intentando y se me rompen todos los globos, ¿deben ser de algún tamaño especial?

    ResponElimina
  12. Supongo que va mejor con globus resistentes, no de aquellos que a veces se compran en los chinos y que se rompen en seguida. Y hacerlo despacio, estirando bién por debajo para que el globus se reparta por todo el vidrio. Suerte!

    ResponElimina
  13. Jajaja, ese va a ser el error, haberlos comprado en los chinos, jou, eran taaan baratos. Intentaré con globos mejores. Muchas gracias. Me encanta tu blog!!

    ResponElimina
  14. Yo he comprado los globos en una tienda y he intentado hacerlo y se me rompen también...Tendré que buscar más tipos de globos.
    La idea me parece preciosa, original y sencilla!!

    ResponElimina
  15. M'ha encantat! Ho he vist al FB i he vingut de seguida a veure què més feu. Gràcies ;)

    ResponElimina
  16. Ooops! Sóc @picaronablog www.picaronablog.cat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Picarona! Doncs nosaltres també tenim un hort urbà a la terrassa i en gaudim moltíssim! Després de Pasqua començarem el planter, perquè ara estem agafant ja les últimes pastanagues i el que queda dels enciams, espinacs i cols. Una abraçada i felicitats pel teu blog!

      Elimina
  17. Me encanta esta idea.

    Un saludo so chic.

    http://sochicbypatricia.blogspot.com

    ResponElimina
  18. Fantàstic i fàcil. M'ho copio ;))

    ResponElimina
  19. genial idea, la intentare llevar a cabo tan bien como tu

    ResponElimina