13.6.12

Mary Poppins

Ja un dia havíem retallat la silueta del Peter Pan i els tres germans amb goma EVA negra, per posar a la paret de l'habitació dels nens. Aquest cop, per a l'aniversari d'una neboda a qui li agrada molt la Mary Poppins, hem retallat la seva silueta en una cartolina negra plastificada, d'aquelles que es fan servir per posar al darrere de fulls enquadernats, a les copisteries. Només ha calgut un llapis per dibuixar i tisores per tallar, i ara es pot fixar on es vulgui.

Ya un día habíamos cortado la silueta de Peter Pan y los tres hermanos con goma EVA negra, para poner en la pared de la habitación de los niños. Ahora, para el aniversario de una sobrina a quien le gusta mucho Mary Poppins, cortamos su silueta en una cartulina negra plastificada, de aquellas que se usan para poner por detrás de hojas encuadernadas, en las copisterías. Sólo necesitamos un lápiz para dibujar y unas tijeras para cortar, y se puede fijar donde se quiera.

Já uma vez tínhamos cortado a silhueta do Peter Pan e dos três irmãos em espuma EVA preta para pôr na parede do quarto dos rapazes. Agora, para o aniversário de uma sobrinha que gosta muito da Mary Poppins, cortámos a sua silhueta numa cartolina negra plastificada, daquelas que se utilizam para pôr por trás de folhas encadernadas, nas lojas de fotocópias. Apenas precisámos de um lápis para desenhar e umas tesouras para cortar, e pode-se fixar onde se quiser.

2 comentaris:

  1. Una idea moníssima i baratíssima com totes les teves. Gràcies per compartir-al

    ResponSuprimeix
  2. Gràcies a tu! Realment és molt barat i ràpid de fer!

    ResponSuprimeix