12.6.12

La llàntia i el geni / La lámpara y el genio / A lâmpada e o génio

Per fer la llàntia meravellosa de l'Aladí vam fer servir massilla blanca que s'asseca a l'aire (una mena de fang que no necessita anar al forn). Un cop seca, el Francesc la va pintar de daurat.

Para hacer la lámpara maravillosa de Aladino usamos masilla blanca que se seca al aire (una especie de barro que no necesita ir al horno). Una vez seca, Francesc la pintó de dorado.

Para fazer a lâmpada maravilhosa de Aladim usámos massa branca que se seca ao ar (uma espécie de barro que não necessita de ir ao forno). Uma vez seca, o Francesc pintou-a de dourado.Va dibuixar el geni en goma EVA blava, amb alguns trossos d'altres colors enganxats, i per fi el vam tallar. Ara, quan freguem una estona aquesta llàntia daurada, ¡ens surt un geni molt gros disposat a concedir-nos els tres desitjos que li demanem!

Dibujó el genio en goma EVA azul, con algunos pedazos de otros colores adheridos, y finalmente lo cortamos. Ahora, quando frotamos un rato esta lámpara dorada, ¡sale un genio muy gordo dispuesto a concedernos los tres deseos que le pidamos!

Desenhou o génio em espuma EVA azul, com alguns pedaços de outras cores colados, e finalmente cortámo-lo. Agora, quando esfregamos durante um tempo esta lâmpada dourada, aparece-nos um génio muito gordo disposto a conceder-nos os três desejos que lhe pedirmos!


1 comentari:

  1. Jaja, que bó! us ha quedat una llàntia preciosa i ben plena de màgia
    Ptns

    ResponSuprimeix