14.6.12

La caixa dels Barbapapàs / La caja de los Barbapapás / A caixa dos Barbapapas

Quan va arribar la casa dels Barbapapàs ens va saber greu llençar la caixa de cartró plena de dibuixos. Aleshores vam retallar cadascun dels Barbapapàs i els vam enganxar en una caixa de sabates que teníem (ja amb una finestra transparent): amb una mica de cinta adhesiva negra i pega, vam fer una nova caixa on ara guardem els Barbapapàs. ¡I no ens equivoquem mai de lloc!

Cuando llegó la casa de los Barbapapás nos supo mal tirar la caja de cartón llena de dibujos. Entonces recortamos cada uno de los Barbapapás y los pegamos en una caja de zapatos que teníamos (ya con una ventana transparente): con un poco de cinta adhesiva negra y cola, hicimos una nueva caja donde ahora guardamos los Barbapapás. ¡Y no nos equivocamos nunca de lugar!

Quando chegou a casa dos Barbapapas tivemos pena de deitar fora a caixa de cartão cheia de desenhos. Então, recortámos cada um dos Barbapapas e colámo-los numa caixa de sapatos que tínhamos (já com uma janela transparente): com um pouco de fita adesiva negra e cola, fizemos uma nova caixa onde agora guardamos os Barbapapas. E nunca nos enganamos de sítio!


1 comentari:

  1. Aquesta casa no la conèixia jo! l'idea de fer una capsa per guardar les peces és genial i a sobre t'ha queda't inconfusible
    Ptns

    ResponSuprimeix