7.6.12

Espases / Espadas

Fa anys que venim treballant en la nostra tècnica de fer espases.

Hace años que venimos trabajando en nuestra técnica de hacer espadas.

Há anos que vimos trabalhando na nossa técnica de fazer espadas.Les primeres, únicament de cartró i cinta aïllant, es plegaven en el segon combat. Vam començar a posar-hi algun trosset de fusta a dintre (una canya de bambú, un pal de gelat...).

Las primeras, únicamente de cartón y cinta aislante, se doblaban en el segundo combate. Empezamos a ponerles algún trozo de madera por dentro (una caña de bambú, un palo de helado...).

As primeiras, unicamente de cartão e fita isoladora, dobravam-se logo ao segundo combate. Começámos a pôr-lhe um bocado de madeira por dentro (uma cana de bambu, um pau de gelado...).


Després vam fer espases més complexes, amb embuts, pots d'iogur i agafadors de plàstic reaprofitats, amb varetes revestides de cinta aïllant o a servir d'estructura per al cartró. L'espasa del capità Garfi, del Peter Pan, del D'Artacan... Fortes i robustes, ¡protegides per no arrancar cap ull! Aquestes ja no es dobleguen amb facilitat i serveixen als més emocionants combats.

Después hicimos espadas más complejas, con embudos, botes de yogur y agarradores de plástico reaprovechados, con varitas revestidas de cinta aislante o para servir de estructura para el cartón. La espada del capitán Garfio, de Peter Pan, de D'Artacan... Fuertes y robustas, ¡protegidas para no arrancar ningún ojo! Éstas ya no se doblan con facilidad y sirven para los más emocionantes combates.

Depois fizemos espadas mais complexas, com funis, frascos de iogurte e asas de plástico reaproveitados, com varetas revestidas de fita isoladora ou a servir de estrutura para o cartão. A espada do capitão Gancho, do Peter Pan, do Dartacão... Fortes e robustas, protegidas para não arrancar nenhum olho! Estas já não se dobram com facilidade e servem para os mais emocionantes combates.2 comentaris:

 1. Ja podem començar un bon combat!
  Ptns
  Pots treure la verificació de paraules please, es perd un munt de temps i mai l'encerto a la primera
  Reptns

  ResponSuprimeix
 2. Ja buscaré com es fa... Però no hi facis cas, si no tens temps! Una abraçada!

  ResponSuprimeix