27.11.12

Casa de l'esquirol / Casa de la ardilla / Casa do esquilo

Amb les fustes que fan els laterals i la base d'una caixa de taronges vam construir una casa per a l'esquirol. Primer vam dibuixar les paredes i la teulada de la casa a la fusta i les vam tallar amb un cúter. A la pared principal vam fer una obertura rodona per comunicar amb l'interior. Amb cola forta vam enganxar les diferents parts i amb cinta de paper vam pressionar-les entre sí per quedar ben encolades.

Con las maderas que hacen los laterales y la base de una caja de naranjas construimos una casa para la ardilla. Primero dibujamos las paredes y el tejado de la casa en la madera y las cortamos con un cúter. En la pared principal hicimos una abertura redonda para comunicar con el interior. Con pegamento fuerte pegamos las diferentes partes y con cinta de papel las presionamos entre sí para quedar bien encoladas.

Com as madeiras que constituem as partes laterais e a base duma caixa de laranjas fizémos uma casa para o esquilo. Primeiro desenhámos as paredes e o telhado da casa na madeira e cortámo-las com um x-ato. Na parede principal fizémos uma abertura redonda para comunicar com o interior. Com cola forte colámos as diferentes partes e com fita de papel pressionámo-las entre si para ficarem bem coladas.

1 comentari:

  1. Jo no sé d'on treus sles idees peró són genials! Aquesta en particular m'encanta
    Ptns

    ResponSuprimeix