20.1.14

Coses de princesa / Cosas de princesa / Coisas de princesa


A la Carta als Reis l'Anna demanava una corona. ¡Un cop més els vam ajudar! El Francesc i jo vam pintar una antiga caixa de fusta de vermell i rosa. Per dintre, la vam folrar amb feltre vermell (el seu color preferit) per poder guardar tot el que li faríem: una corona de feltre, una vareta màgica en forma d'estrella, un cor per penjar al pit, diademes folrades amb teixit... Hi vam deixar també molts elàstics i clips, ja que ella els perd amb molta facilitat.

En la Carta a los Reyes Anna pedía una corona. ¡Una vez más los ayudamos! Francesc y yo pintamos una antigua caja de madera de rojo y rosa. Por dentro, la forramos con fieltro rojo (su color preferido) para poder guardar todo lo que le haríamos: una corona de fieltro, una varita mágica en forma de estrella, un corazón para colgar en el pecho, diademas forradas con tejido... Le metemos también muchos elásticos y clips, ya que ella los pierde con mucha facilidad.

Na Carta aos Reis a Anna pedia uma coroa. Mais uma vez os ajudámos! O Francesc e eu pintámos uma antiga caixa de madeira de vermelho e cor-de-rosa. Por dentro, forrámo-la com feltro vermelho (a sua cor preferida) para poder guardar tudo o que faríamos para ela: uma coroa de feltro, uma varinha de condão em forma de estrela, um coração para pendurar ao peito, bandoletes forradas com tecido... Metemos-lhe também muitos elásticos e ganchinhos, já que ela os perde com muita facilidade.                             

4 comentaris:

 1. Encantadora, segur que va estar molt contenta! Quines fotos més maques Ines!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, va quedar ben contenta, i obre el seu cofre de princesa! Una abraçada!

   Elimina
 2. un regal de Reis ben bonic i especial!
  Ptns

  ResponElimina