13.12.13

Un pessebre al menjador / Un belén en el comedor / Um presépio na sala


Per construir el nostre pessebre sobre l'aparador del menjador vam començar per col·locar moltes caixes de fusta i de cartró per fer les muntanyes i les valls. Després, ho vam cobrir tot amb paper kraft i ja teníem una base per anar disposant les figures. Vam omplir uns pots de iogurt amb escuma i hi vam enterrar algunes plantes a fer d'arbres. Vam cobrir de molsa les valls i vam fer un riu de paper de seda blau.

Para construir nuestro belén sobre el escaparate del comedor empezamos por colocar muchas cajas de madera y de cartón para hacer las montañas y los valles. Después, lo cubrimos todo con papel kraft y ya teníamos una base para ir disponiendo las figuras. Llenamos unos botes de yogur con espuma y enterramos en ellos algunas plantas a hacer de árboles. Cobrimos de musgo los valles y hicimos un rio de papel de seda azul.

Para construir o nosso presépio sobre o móvel da sala começámos por colocar muitas caixas de madeira e de cartão para fazer as montanhas e os vales. Depois, cobrimos tudo com papel kraft e já tinhamos uma base para ir dispondo as figuras. Enchemos alguns frascos de iogurte com espuma e cravámos neles algumas plantas a fazer de árvores. Cobrimos de musgo os vales e fizemos um rio de papel de seda azul.


Ja teníem una establia, però vam construir una masia de suro i cartró, amb la teulada coberta de molsa.

Ya teníamos un establo, pero construimos una casa de corcho y cartón, con el tejado cubierto de musgo.

Já tinhamos um estábulo, mas construimos uma casa de cortiça e cartão, com o telhado coberto de musgo.

Cada nit encenem les espelmes fetes amb potets de vidre i paper de seda, que vam fer l'any passat, i també les llumetes, mentre cantem cançons de Nadal.

Cada noche encendemos las velas hechas con potitos de vidrio y papel de seda, que hicimos el año pasado, y también las luces, mientras cantamos canciones de Navidad.

Todas as noites acendemos as velas feitas com frascos de vidro e papel de seda, que fizemos no ano passado, e também as luzinhas, enquanto cantamos canções de Natal.

5 comentaris:

  1. Preciós! I una excusa més per crear en familia: sou uns artistes!

    ResponElimina
  2. Gràcies a les 3! Ens agrada molt muntar-ho, i cada any ho fem una mica diferent. Anem incorporant figures (l'anada a la Fira de Santa Llúcia no hi pot faltar) i pensem de nou la manera de fer el terra. Per la resta, és la màgia de Nadal!

    ResponElimina
  3. que lindo presépio!!! que família linda!! :)))

    ResponElimina