17.4.13

Ninos equilibristes / Muñecos equilibristas / Bonecos equilibristas

Seguint una proposta de la seva cosina Clara, els nens van dibuixar, pintar i retallar uns ninos equilibristes que després van clavar en mitja bola de plastilina. Van poder comprovar que, encara que els toquessin, els equilibristes no queien per terra perquè la base, malgrat ser rodona, era més pesada que el cartró i els donava així una gran estabilitat.

Siguiendo una propuesta de su prima Clara, los niños dibujaron, pintaron y recortaron unos muñecos equilibristas que después clavaron en media bola de plastilina. Pudieron comprobar que, aunque los tocaran, los equilibristas no se caían por el suelo porque la base, pese a ser redonda, era más pesada que el cartón y les daba así una gran estabilidad.

Seguindo uma proposta da sua prima Clara, os miúdos desenharam, pintaram e recortaram uns bonecos equilibristas que depois enfiaram em meia bola de plasticina. Puderam comprovar que, ainda que lhes tocassem, os equilibristas não caíam ao chão porque a base, apesar de ser redonda, era mais pesada do que o cartão e dava-lhes uma grande estabilidade.

4 comentaris:

 1. lliçó apresa tot jugant! Quina sort tenen aquests nens de tenir una mare com tu
  Ptns

  ResponElimina
 2. Qué divertit!!! i els dibuixets son ideals per fer equilibris :))))

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, ells es van inspirar en els que apareixien en una fitxa, però se'ls han fet seus! Ara tenim el circ a casa! Una abraçada!

   Elimina