28.2.13

Molí de feltre / Molino de fieltro / Moinho de feltro

A l'estiu, fa ja molt de temps, vaig fer un senzill molí de vent a partir de dos quadrats de feltre de colors diferents. Vaig fer quatre talls en diagonal des de les quatre cantonades de cadascun dels quadrats i els vaig muntar l'un sobre l'altre, doblegant les cantonades alternades cap a un punt central. Després de cosir els dos quadrats entre si i de fixar-los al mig, vaig lligar el molí a una canya de bambú que havia foradat prèviament. ¡I ja tenim un molí de vent que alegra qualsevol habitació infantil!

En verano, hace ya mucho tiempo, hice un sencillo molino de viento a partir de dos cuadrados de fieltro de colores distintos. Hice cuatro cortes en diagonal desde los cuatro cantos de cada uno de los cuadrados y los monté el uno sobre el otro, doblando los cantos alternados y uniéndolos en un punto central. Después de coser los dos cuadrados entre sí y fijarlos en medio, até el molino a una caña de bambú que había agujereado previamente. ¡Y ya tenemos un molino de viento que alegra cualquier habitación infantil!

No verão, há já muito tempo, fiz um simples moinho de vento a partir de dois quadrados de feltro de cores distintas. Fiz quatro cortes em diagonal a partir dos quatro cantos de cada um dos quadrados e montei um sobre o outro, dobrando os cantos alternados e unindo-os num ponto central. Depois de coser os dois quadrados entre si e de fixá-los no meio, atei o moinho a uma cana de bambu que tinha furado previamente. E já temos um moinho de vento que alegra qualquer quarto infantil!


2 comentaris:

  1. Què xulos. Fa un temps que et llegeixo i m'agraden les coses que fas. T'he deixat un regal al meu blog. Si et ve de gust, pots passar-te a recollir-ho

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Nubedenata! El teu blog és una meravella, no el coneixia però m'encanta! Una abraçada!

      Elimina