9.2.13

Disfresses de Carnestoltes / Disfraces de Carnaval / Disfarces de Carnaval

¡Per fi hem acabat les disfresses de Carnestoltes! Un vestit de Robin Hood en feltre verd, amb un cinturó de color marró i groc, i també un barret verd amb una ploma vermella. I una capa de la Caputxeta Vermella en un teixit gruixut, amb dues trenes de llana de color marró i un cordill per lligar al coll. No cal entendre-hi gaire de costura per tallar aquests models i cosir el que cal. ¡I als nens els ha encantat!

¡Por fin hemos terminado los disfraces de Carnaval! Un traje de Robin Hood en fieltro verde, con un cinturón de color marrón y amarillo, y también un sombrero verde con una pluma roja. Y una capa de Caperucita Roja en un tejido grueso, con dos trenzas de lana de color marrón y un cordel para atar al cuello. No hay que saber mucho de costura para cortar estos modelos y coser lo que hace falta. ¡Y a los niños les ha encantado!

Finalmente acabámos os disfarces de Carnaval! Um traje de Robin Hood em feltro verde, com um cinto castanho e amarelo, bem como um chapéu verde com uma pena vermelha. E uma capa do Capuchinho Vermelho num tecido grosso, com duas tranças de lã castanha e um fio para atar ao pescoço. Não há que saber muito de costura para cortar estes dois modelos e coser o que faz falta. E os miúdos adoraram!

6 comentaris:

 1. molt xules! s'en van directes al meu tauler de pinterest: per l'any que ve.

  ResponElimina
 2. unes disfresses molt aconseguides. Anaven molt Guapos!
  Ptns

  ResponElimina
 3. Ficaram lindos :)

  ResponElimina
 4. jeje que monos!!! estan muy guapos y divertidos!

  ResponElimina