15.1.14

El primer vestit / El primero vestido / O primeiro vestido

La Carolina va arribar per Reis i només venia amb un vestit posat. En mitja hora li hem fet aquest altre vestidet... ¡i els que vindran!

Carolina llegó por Reyes y solo venía con un traje puesto. En media hora hemos hecho este otro vestidito... ¡y los que vendrán!

A Carolina chegou no Dia de Reis e apenas trazia um fato. Em meia hora fizemos-lhe este vestido... e os que estão para vir!

4 comentaris:

  1. Que muñeca más bonita!! De que marca es?
    El vestido te quedo muy chulo, y hace que la muñeca se vea más dulce.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La muñeca es la Nicoleta, de Imaginarium. Está muy bien de precio y tiene otras variantes (japonesa, africana...) también muy bonitas. Mis hijos estan todos encantados con ella! Un abrazo!

      Elimina
  2. Que bonic! A casa ho vam provar de fer amb mitjons desaparellats, tallant pel taló i fent a la punta 3 forats (cap i braços). El més diverit de fer són les sandàlies; ressegueixes sobre cartró el peu de la nina, es retalla i, al què seria la sola, s'enganxa un tros llarg de cordill, de manera que queden unes sandàlies que es corden fent un llaç, tipus les dels romans.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quines bones idees ens dones, Maria! Ja havíem pensat fer unes sabates o sandàlies amb cartró, i també ens agrada aprofitar mitjons vells, però fer-los servir com a jerseys està molt bé! Gràcies! Seguirem... Una abraçada!

      Elimina