9.1.14

¡Ho donem per acabat! / ¡Lo damos por terminado! / Damo-lo por concluído!


Després de dibuixar tots els personatges, de pintar el riu i els camins, de tallar estrelles daurades i d'enganxar-hi els Reis, donem per acabat el nostre pessebre de la paret vermella. Ja hem guardat totes les decoracions nadalenques, però aquest mural, construït al llarg de tant de temps, romandrà fins a la Candelera.

Después de dibujar todos los personajes, de pintar el río y los caminos, de cortar estrellas doradas y de pegar los Reyes, damos por terminado nuestro belén de la pared roja. Ya hemos guardado todas las decoraciones navideñas, pero este mural, construido a lo largo de tanto tiempo, permanecerá hasta la Candelaria.

Depois de desenhar todas as personagens, de pintar o rio e os caminhos, de cortar estrelas douradas e de colar os Reis, damos por concluído o nosso presépio da parede vermelha. Já guardámos todas as decorações de Natal, mas este mural, construído ao longo de tanto tempo, permanecerá até à Festa da Candelária.


2 comentaris:

  1. Molt bé! Estava impacient per veure el projecte acabat. M'encanta. Queda super-apuntat per quan els meus petits creadors siguin capaços de dibuixar de manera un xic més precisa. Una abraçada

    ResponElimina
  2. Queda molt bonic, bé s'ho val! Quantes hores de diversió i concentració s'hi veuen!!!

    ResponElimina