28.1.14

Un matalàs i una manteta / Un colchón y una mantita / Um colchão e um cobertor


Per no tornar a fer més llits de nines (¡ja no tenim espai on posar-les!), aquest cop hem fet només el matalàs i la manteta amb el llençol, cosits pel fons i per un dels costats, mentre que a l’altre costat hem posat velcro perquè la nina pugui entrar i sortir del llit de la manera més còmoda. ¡Ara la Carolina ja dorm calenteta al costat de l’Anna!

Para no volver a hacer más camas de muñecas (¡ya no tenemos espacio donde ponerlas!), esta vez hemos hecho solamente el colchón y la manta con la sábana, cosidos por el fondo y por uno de los lados, mientras que en el otro lado hemos puesto velcro para que la muñeca pueda entrar y salir de la cama de la manera más cómoda. ¡Ahora Carolina ya duerme calentita junto a Anna!

Para não voltar a fazer mais camas de bonecas (já não temos onde colocá-las!), desta vez fizemos apenas o colchão e o cobertor com o lençol, cosidos pelo fundo e por um dos lados, enquanto no outro lado colocámos velcro para que a boneca possa entrar e sair da cama da maneira mais cómoda. Agora a Carolina já dorme quentinha ao lado da Anna!

2 comentaris:

  1. una solució pràctica i bonica!
    Ptns

    ResponSuprimeix
  2. Una idea molt bonica i molt pràctica, així fins i tot pot fer collit amb la Carolina. Una abraçada

    ResponSuprimeix