1.7.13

Globus de tela / Globo de tela / Balão de tecido


Vam agafar un globus inflat i el vam cobrir amb paper de diari amarat en cola blanca dissolta en una mica d'aigua. Un cop es va assecar, el nou globus de paper era ja una pilota dura i consistent. Després vam tallar teixits diferents per enganxar-los a sobre del globus de paper. Al voltant d'un potet de gelat vam enrotllar una corda de cotó passada per la cola blanca. Ja només calia passar una nova corda per un forat a dalt del globus i per quatre forats a baix, que l'unirien a la cistella.  ¡I a volar!

Tomamos un globo inflado y lo cubrimos con papel de periódico empapado en cola blanca diluida en un poco de agua. Una vez se secó, el nuevo globo de papel era ya una pelota dura y consistente. Luego cortamos tejidos diferentes para pegarlos sobre el globo de papel. Alrededor de un bote de helado enrollamos una cuerda de algodón pasada por la cola blanca. Ya sólo había que pasar una nueva cuerda por un agujero arriba del globo y por cuatro agujeros abajo, que lo unirían a la cesta. ¡Y a volar!

Agarrámos num balão cheio e cobrimo-lo com papel de jornal empapado em cola branca diluída num pouco de água. Quando secou, o novo balão de papel era já uma bola dura e consistente. Depois cortámos tecidos diferentes para colá-los sobre o balão de papel. Em torno de um recipiente de gelado enrolámos uma corda de algodão passada pela cola branca. E apenas faltava passar uma nova corda por um buraco no cimo do balão e por quatro buraquinhos em baixo, que o uniriam à cesta. E deixemo-lo voar!

2 comentaris:

 1. Ostres! Us ha quedat genial. Felicitats pel treball. Gràcies per compartir la manualitat amb nosaltres.

  Per cert, avui he iniciat una nova aventura al blog que potser t'interessaria participar. Es tracta de 1,2,3 ACCIÓ DE MANUALITATS, un projecte que té la intenció de difondre la elaboració i realització de manualitats a la xarxa. Tan sols proposo que m'envieu vídeos de les vostres manualitats al correu educacioilestic@gmail.com. Evidentment, s'anomenarà l'autoria de les manualitats així com, i si n'és el cas, de l'empresa/entitat que s'encarrega de dur a terme les activitats.

  Aquí tens l'enllaç al post que ho explica tot. Estem en contacte.

  Salutacions,

  Joel.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Gràcies, Joel, pel comentari i la proposta. Ja miraré si podem, algun dia, fer un vídeo senzill d'alguna manualitat... I tu no pàres!
   Una abraçada i bon estiu,
   Inês

   Suprimeix