12.7.13

Banderes pirata / Banderas pirata / Bandeiras pirata

Per començar a preparar la festa pirata que farem al setembre, vam fer dues banderes negres amb una calavera blanca. A la primera, vaig cosir el blanc sobre el negre, però com que em costava una mica resseguir la silueta i que el teixit quedés ben pla, a la segona vaig usar pega per a teixits, i confesso que va quedar força millor. Amb la màquina de costura vaig rematar-ne les puntes, i les dues banderes ja onegen a la terrassa.

Para empezar a preparar la fiesta pirata que haremos en septiembre, hicimos dos banderas negras con una calavera blanca. En la primera, cosí el blanco sobre el negro, pero como me costaba un poco seguir la silueta y que el tejido quedara bien plano, en la segunda usé pegamento para tejidos, y confieso que quedó bastante mejor. Con la máquina de costura rematé las puntas, y las dos banderas ya ondean en la terraza.

Para começar a preparar a festa pirata que daremos em setembro, fizemos duas bandeiras negras com uma caveira branca. Na primeira, cosi o branco sobre o preto, mas como me custava um bocado seguir a silhueta e manter o tecido bem direitinho, na segunda usei cola para tecidos, e confesso que ficou bastante melhor. Com a máquina de costura rematei as pontas, e as duas bandeiras já ondulam no terraço.


1 comentari: