27.9.13

Una garlanda pirata / Una guirnalda pirata / Uma grinalda pirata


Encara per a la festa pirata vam fer una garlanda amb banderes triangulars de color negre, blanc (amb la calavera a negre) i vermell (amb ratlles i rodones blanques). Després de tallar les banderes en duplicat, vaig cosir a màquina ambdues parts, per dos dels costats i, amb una cinta vermella doblegada per la meitat, les vaig unir en una llarga garlanda pirata que va servir per decorar la festa i que ara llueix a la llitera dels meus dos pirates.

Todavía para la fiesta pirata hicimos una guirnalda con banderas triangulares de color negro, blanco (con la calavera en negro) y rojo (con rayas y topos blancos). Después de cortar las banderas en duplicado, cosí a máquina las dos partes, por dos de los lados y, con una cinta roja doblada por la mitad, las uní en una larga guirnalda pirata que sirvió para decorar la fiesta y que ahora luce en la litera de mis dos piratas.

Ainda para a festa pirata fizemos uma grinalda com bandeiras triangulares pretas, brancas (com a caveira em preto) e vermelhas (com riscas e bolas brancas). Depois de cortar as bandeiras em duplicado, cosi com a máquina ambas partes, por dois dos seus lados e, com uma fita vermelha dobrada ao meio, uni-as numa grande grinalda pirata que serviu para decorar a festa e que agora brilha no beliche dos meus dois piratas.



8 comentaris:


  1. Et va quedar tan xula que era una llastima no aprofitar.la
    Ptns

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, la garlanda que havíem fet amb cartes per a la "festa màgica" de l'any passat també va estar un any decorant l'habitació dels nens. Val la pena, crec! Petonets!

      Elimina
  2. Ets una artistassa, t'atreveixes amb tota mena de materials i sempre amb resultats extraordinaris.
    M'encanta aquesta garlanda!
    Petonets
    Carme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carme, la qüestió és provar-ho, equivocar-se, tornar a fer, encara que no estigui perfecte... Gràcies! Una abraçada i bon curs!

      Elimina
  3. Quina xulada de garlanda! Fa temps que tenia en ment fer-ne una però si a més el tema és de pirates, segur que té un èxit aclaparador! Me l'apunto. Per cert, quina superfesta, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo, que no sé res de costura, et puc dir que no és gens difícil de fer! Hem estat entretinguts durant tot l'estiu, pensant en la festa i en els pirates! I hem après molt! Sort!

      Elimina
  4. Respostes
    1. Gràcies! La veritat és que ha estat tot una sorpresa quan la vam col·locar a la llitera i la mida quadrava a la perfecció, feia tot el perímetre sense sobrar-ne cap bandereta! Una abraçada Olga!

      Elimina