9.5.12

Càmera de fotos / Câmara de fotos / Máquina fotográfica

L'Anna portava temps demanant-me una càmera de fotos, i per fi va dir-me que la podíem fer nosaltres. Aleshores vam agafar una petita caixa de cartró i li vam treure un dels costats. Vam doblegar les parts laterals i vam fer un forat per a la llauna que serviria de lent (la vam obrir per l'altre costat i hi vam afegir el cercle interior d'una cinta adhesiva gruixuda). Les cantonades les vam rematar amb cinta adhesiva de color blau i per fer el botonet que dispara vam colar el tap d'un tetabrik de llet.

Anna llevaba tiempo pidiéndome una cámara de fotos, y por fin me dijo que la podíamos hacer nosotras. Entonces cogimos una pequeña caja de cartón y le quitamos uno de los lados. Doblamos las partes laterales e hicimos un agujero para la lata que haría las veces de lente (la abrimos por el otro lado y le añadimos el aro interior de una cinta adhesiva ancha). Las esquinas las rematamos con cinta adhesiva de color azul y para hacer el botón disparador encolamos el tapón de un Tetrabrik de leche.

Há tempo que a Anna me vinha a pedir uma máquina fotográfica e, finalmente, disse-me que a podíamos fazer nós. Então, agarrámos numa pequena caixa de cartão e tirámos-lhe um dos lados. Dobrámos as partes laterais e fizemos um buraco para a lata que faria as vezes de lente (abrimo-la pelo outro lado e juntámos-lhe o aro interior de uma fita adesiva grande). Rematámos os cantos com fita adesiva azul e, para fazer o botãozinho que dispara, colámos a tampa de um pacote de leite.



Com que el germà també en volia una, vam repetir el procediment però amb cinta vermella. ¡I quantes fotos hem fet des d'aleshores!

Como su hermano también quería una, repetimos el proceso, pero esa vez con cinta roja. ¡Y cuántas fotos hemos hecho desde entonces!

Como o seu irmão também queria uma, repetimos o processo, mas desta vez com fita vermelha. E quantas fotografias temos tirado desde então!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada