8.7.14

Collage d'aquarel·les / Collages de acuarelas / Collages de aguarelas

Compartir amb els nens una nova tècnica artística és, sovint, l'única manera que tinc de provar-la jo també.

Compartir con los niños una nueva técnica artística es, a menudo, la única manera que tengo de probarla yo también.

Partilhar com os pequenos uma nova técnica artística é, muitas vezes, a única maneira que tenho de experimentá-la eu também.


Inspirada en el curs d'il·lustració que vaig fer amb la Mariona Cabassa, els vaig proposar crear alguna cosa a partir del collage d'aquarel·les ja pintades anteriorment, sobre les quals aplicaríem llapis de color, pastels i lleixiu (¡aquesta última part els encanta!). Al principi els costava no poder dissenyar-ho tot prèviament. Es tractava d'un joc lliure i despreocupat d'anar enganxant formes de colors variats i de treballar-ho després amb altres tècniques, que ajudarien el dibuix a "pujar" en intensitat. ¡Al final ens hem sorprès amb els resultats i ja tenim ganes de repetir-ho!

Inspirada en el curso de ilustración que hice con Mariona Cabassa, les propuse crear algo a partir del collage de acuarelas ya pintadas anteriormente, sobre las que aplicaríamos lápices de color, pasteles y lejía (¡esta última parte les encanta!). Al principio les costaba no poder diseñarlo todo previamente. Se trataba de un juego libre y despreocupado de ir pegando formas de colores variados y de trabajar luego con otras técnicas, que ayudarían el dibujo a "subir" en intensidad. ¡Al final nos hemos sorprendido con los resultados y ya tenemos ganas de repetirlo!

Inspirada no curso de ilustração que fiz com a Mariona Cabassa, propus-lhes criar algo a partir da collage de aguarelas já pintadas anteriormente, sobre as quais aplicaríamos lápis de cor, pastéis e lixívia (eles adoram esta última parte!). Ao principio custava-lhes não poder desenhar tudo previamente. Tratava-se de um jogo livre e despreocupado de ir colando formas de cores variadas e de trabalhar depois com outras técnicas, que ajudariam o desenho a "subir" em intensidade. No final surpreendemo-nos com os resultados e já temos vontade de repetir a experiência!

5 comentaris:

  1. uns resultats espectaculars
    Ptns

    ResponElimina
  2. Quina passada! M'haureu de convidar a un dels vostres tallers improvisats!

    ResponElimina
  3. Ei, és una gran idea! I us han quedat unes imatges precioses. Ens apuntem la tècnica per practicar alguna d'aquestes tardes d'estiu que ens venen. Una abraçada!

    ResponElimina
  4. São uns artistas! Adoro o resultado final!

    ResponElimina
  5. Proveu-ho i veureu com és de senzill! Deixar-se'n portar...

    ResponElimina