16.5.14

Telefèric / Teleférico


L'altre dia vam anar en telefèric per sobre del port de Barcelona. ¡Un viatge preciós! Un cop a casa els nens el van voler dibuixar i, després, fer-lo "de debò", amb un parell de torres i de cabines. Aleshores vam agafar la caixa de reciclatge i el vam anar construint amb tetrabrics de llet, embalatges de plàstic, pots de vidre, filferro i cinta aïllant... ¡Aquí el teniu!

El otro día fuimos en teleférico por encima del puerto de Barcelona. ¡Un viaje precioso! Una vez en casa los niños lo quisieron dibujar y, luego, hacerlo "de verdad", con un par de torres y de cabinas. Entonces tomamos la caja de reciclaje y lo fuimos construyendo con tetrabriks de leche, embalajes de plástico, frascos de vidrio, alambre y cinta aislante... ¡Aquí lo tenéis!

No outro dia fomos de teleférico sobre o porto de Barcelona. Uma viagem fantástica! Chegados a casa, os miúdos quiseram desenhá-lo e, depois, fazê-lo "a sério", com um par de torres e de cabines. Então agarrámos na caixa de reciclagem e começámos a construí-lo com pacotes de leite, embalagens de plástico, potes de vidro, arame e fita isoladora... Aqui o têm!

4 comentaris:

 1. una molt bona manera de passar el dia disfrutant i aprenent alhora
  Bon cap de setmana

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, tot el que fem després ajuda a entendre-ho millor i a gaudir-ne més! Una abraçada!

   Elimina
 2. Quina bona idea! Sou constructors nats... encara recordo els gegants que vàreu fer. M'encanta!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies! Els encanta agafar la caixa de reciclatge i anar provant... Una abraçada!

   Elimina