29.5.14

El monstre amagat / El monstruo escondido / O monstro escondido


¿Coneixeu aquest joc? El primer participant dibuixa el cap d'un animal, bèstia, màquina o figura humana, i doblega el paper, deixant a vista només les extremitats de les línies del coll. El segon continua la figura dibuixant la part central, i torna a doblegar el paper. El tercer segueix les línies deixades per l'anterior i acaba el dibuix. Després obrim el paper ¡i descobrim el monstre que hem creat! Passem una estona ben entretinguda, alliberem el traç..., ¡i els resultats poden ser divertidíssims!

¿Conocéis este juego? El primer participante dibuja la cabeza de un animal, bestia, máquina o figura humana, y dobla el papel, dejando a la vista solo las extremidades de las líneas del cuello. El segundo continúa la figura dibujando la parte central, y vuelve a doblar el papel. El tercero sigue las líneas dejadas por el anterior y termina el dibujo. Después abrimos el papel ¡y descubrimos el monstruo que hemos creado! Pasamos un rato entretenido, liberamos el trazo..., ¡y los resultados pueden ser divertidísimos!

Conhecem este jogo? O primeiro participante desenha a cabeça de um animal, monstro, máquina ou figura humana, e dobra o papel, deixando à vista apenas as extremidades das linhas do pescoço. O segundo continua a figura desenhando a parte central e volta a dobrar o papel. O terceiro continua as linhas deixadas pelo anterior e acaba o desenho. Despois abrimos o papel e descobrimos o monstro que creámos! Passamos uns momentos entretidos, libertamos o traço..., e os resultados podem ser divertidíssimos!  

2 comentaris:

  1. El vostre monstre us ha quedat xulíssim... Personalment, sempre m'han agradat molt els cadàvers exquisits, tant si són fets amb dibuixos com aquests o els que són fets amb poesia. De fet em moro de ganes de jugar-hi amb els meus nens, però encara són massa petits.... Haurem d'esperar. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, sí, això ho podem fer amb el gran, que té 7 anys i mig... espera un temps i ja veuràs! Una abraçada!

      Elimina