10.5.12

Llaunes pintades / Latas pintadas

Com que teníem moltes llaunes a casa, vam decidir pintar-les. Amb un obre-llaunes vam acabar de treure aquell cercle interior que queda quan traiem la tapa i amb el qual els nens es poden tallar. Amb els tres colors primaris, el blanc, el negre i el daurat, vam pintar una cinquantena de llaunes. El joc esta en què no es poden repetir colors i hem d'aconseguir moltes tonalitats diferents.

Como teníamos muchas latas en casa, decidimos pintarlas. Con un abrelatas acabámos de quitar aquél círculo interior que queda cuándo se quita la tapa i con el que los niños se pueden cortar. Con los tres colores primarios, blanco, negro y dorado, pintamos unas cincuenta latas. El juego está en que no se pueden repetir colores y hay que lograr muchas tonalidades diferentes.

Como tínhamos muitas latas em casa, decidimos pintá-las. Com um abre-latas acabámos de tirar aquele círculo interior que fica quando se tira a tampa e com o qual os miúdos poderiam cortar-se. Com as três cores primárias, branco, preto e dourado, pintámos umas cinquenta latas. A graça está em que não se podem repetir cores e se têm de conseguir muitas tonalidades diferentes.Vam també agafar dues ampolles de vidre que teníem per casa i les vam pintar. Una de les llaunes grans que vam pintar de blanc va servir per deixar els pinzells.

También cogimos dos botellas de vidrio que teníamos por casa y las pintamos. Una de las latas grandes que pintámos de blanco sirvió para dejar los pinceles.

Também aproveitámos duas garrafas de vidro que tínhamos em casa e pintámo-las. Uma das latas grandes que pintámos de branco serviu para deixar os pincéis.D'aquesta manera el Miquel s'entreté a apilar llaunes de diferents mides fins que es caiguin, ¡i el Francesc ja sap fer totes les barreges per tenir el color que vol!

De esta manera Miquel se entretiene apilando latas de diferentes tamaños hasta que se caen, ¡y Francesc ya ha aprendido a hacer las mezclas para obtener el color que quiere!

Desta maneira o Miquel entretém-se a pôr latas de diferentes tamanhos umas por cima das outras até que caem ao chão, e o Francesc já aprendeu a fazer todas as misturas para conseguir a cor que quer!2 comentaris:

  1. Quina xulada de llaunes pintades!! Que be us ho passeu.

    M'agrada molt el teu blog.

    ResponSuprimeix
  2. Gràcies! Ens ho passem bé, sí! Es poden fer tantes coses!...

    ResponSuprimeix