24.5.12

Del dibuix al coixí / Del dibujo al cojín / Do desenho à almofada

L'altre dia vaig agafar un dibuix del Francesc, dels Barbapapàs, i el vaig brodar en un drap de cuina antic, que era d'un cotó molt resistent. Primer el vaig copiar a llapis a contrallum, i amb un fil de cotó blau marí vaig anar resseguint les línies. Vaig tallar una altra tela estampada per posar per darrere, i les vaig cosir una a l'altra per tres dels costats. Vaig donar la volta al coixí i el vaig omplir amb una fibra sintètica per a coixins. Per fi, el vaig tancar pel costat que encara quedava obert. El dibuix s'ha plasmat en un coixí molt suau i mai més s'esborrarà.

El otro día cogí un dibujo de Francesc, de Barbapapás, y lo bordé sobre un trapo de cocina antiguo, que era de un algodón muy resistente. Primero lo copié a lápiz, a contraluz, y con un hilo de algodón de color azul marino fui siguiendo las líneas. Recorté otra tela estampada para poner por el dorso, y cosí ambas por tres de los lados. Le di la vuelta al cojín y lo rellené con una fibra sintética para cojines. Finalmente, cosí el lado que quedaba abierto. El dibujo ha quedado plasmado en un cojín muy suave y jamás se borrará.

No outro dia escolhi um desenho do Francesc, dos Barbapapas, e bordei-o sobre um pano de cozinha antigo, que era de um algodão muito resistente. Primeiro, copiei o desenho a lápis a contraluz, e, com fio de algodão azul-escuro, fui seguindo as linhas. Cortei outro tecido estampado para pôr na parte de trás e cosi um ao outro em três  lados. Voltei a almofada do lado direito e enchi-a com uma fibra sintética para almofadas. Finalmente, cosi o lado que ainda estava aberto. O desenho ficou gravado numa almofada muito suave e nunca mais se apagará.2 comentaris:

  1. Una idea fantàstica! segur que la poso en pràctica
    Ptns

    ResponElimina
  2. Sí, ho he anat fent a poc a poc, cada dia una miqueta, i no ha costat gens! I el resultat és totalment original, i tot un orgull pels nens! Una abraçada!

    ResponElimina