18.5.12

El pallasso que s'amaga / El payaso que se esconde / O palhaço que se esconde

Feia temps que volia provar de fer una d'aquelles titelles amb un pal que s'amaguen dins un conus. Vam agafar el cap d'una pallasso que havíem guardat d'un paraigua destrossat, una vareta de bambú, un full DIN A4 de plàstic de la coberta d'una enquadernació, teles i feltres... Aleshores vam enganxar el cap al bambú i vam donar forma de conus al full de plàstic negre. Vam cosir una camiseta amb un tros de tela i un botó, i la faldilla amb un altre tros de tela. Vam enganxar les puntes de la faldilla al conus. Ja només calia cobrir el conus amb un feltre vermell. ¡Per fi el pallasso tenia on amagar-se!

Hace tiempo que quería confeccionar uno de esos títeres con un palo que se esconden dentro de un cono. Cogimos la cabeza de un payaso que habíamos guardado de un paraguas roto, una varilla de bambú, una hoja DIN A4 de plástico de la tapa de una encuadernación, telas y fieltros... Enganchamos la cabeza al bambú y le dimos forma de cono a la hoja de plástico negra. Cosimos la camiseta con un trozo de tela y un botón, y la falda con otro trozo de tela. Enganchamos las puntas de la falda al cono. Ya sólo faltaba cubrir el cono con un fieltro rojo. ¡Por fin el payaso tenía donde esconderse!

Há algum tempo que queria fazer um desses fantoches com um pau, que se escondem dentro de um cone. Agarrámos na cabeça de um palhaço que tínhamos guardado de um guarda-chuva estragado, uma vareta de bambu, uma folha A4 de plástico da capa de uma encadernação, tecidos e feltros... Colámos a cabeça ao bambu e demos forma de cone à folha de plástico preta. Cosemos una camisola com um bocado de tecido e um botão, e a saia com outro tecido. Colámos as pontas da saia ao cone. Já só faltava cobrir o cone com um feltro vermelho. Por fim o palhaço tinha onde esconder-se!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada