4.4.16

4 anys i moltes llunes! / ¡4 años y muchas lunas! / 4 anos e muitas luas!

Avui el blog celebra 4 anys! Moltes coses han passat durant aquests 4 anys! Ara publico menys perquè els nens han crescut, tenen més deures, també fan teatre, llegeixen molt... i perquè jo també estic dirigint una nova col·lecció infantil, a la nostra editorial, que em pren moltes forces i temps.

¡Hoy el blog celebra 4 años! ¡Muchas cosas han pasado durante estos 4 años! Ahora publico menos porque los niños han crecido, tienen más deberes, también hacen teatro, leen mucho... y porque yo también estoy dirigiendo una nueva colección infantil, en nuestra editorial, que me toma muchas fuerzas y tiempo.

Hoje o blogue celebra 4 anos! Muitas coisas se têm passado durante estes 4 anos! Agora publico menos porque os miúdos cresceram, têm mais deveres, também fazem teatro, lêem muito... e porque também estou a dirigir uma nova coleção infantil, na nossa editora, que me toma muitas forças e tempo.


Presentació del conte '¿On és la lluna?', amb Jordi Amenós i Albert Arrayás, al Pati de Llibres de Sant Cugat (2/4/2016)
M'agrada mirar enrere i veure tot el que hem provat, tot el que hem imaginat junts. I ho seguirem fent, sense presses ni pressions. Ens ha servit, ens ha eixamplat horitzons, ens ha fet creatius, ens ha ensenyat que tot és possible si ens arremanguem!

Me gusta mirar atrás y ver todo lo que hemos probado, todo lo que hemos imaginado juntos. Y lo seguiremos haciendo, sin prisas ni presiones. Nos ha servido, nos ha ensanchado horizontes, nos ha hecho creativos, nos ha enseñado que ¡todo es posible si nos arremangamos!

Gosto de olhar para trás e ver tudo o que experimentámos, tudo o que imaginámos juntos. E continuaremos a fazê-lo, sem pressas nem pressões. Serviu-nos, aumentou os nossos horizontes, tornou-nos criativos, ensinou-nos que tudo é possível se arregaçarmos as mangas!
Ara em toca pensar nous llibres, llegir les propostes que ens arriben, buscar il·lustradors, triar la tipografia, maquetar... orientar un procés fascinant totalment creatiu en el qual tots hem de donar el millor de nosaltres mateixos perquè pugui néixer alguna cosa nova i de qualitat.

Ahora me toca pensar nuevos libros, leer las propuestas que nos llegan, buscar ilustradores, elegir la tipografía, maquetar... orientar un proceso fascinante totalmente creativo en el que todos tenemos que dar lo mejor de nosotros mismos para que pueda nacer algo nuevo y de calidad.

Agora é a minha vez de pensar novos livros, ler as propostas que nos chegam, procurar ilustradores, escolher a tipografia, maquetar... orientar um processo fascinante totalmente criativo no qual todos temos que dar o nosso melhor para que possa nascer alguma coisa nova e de qualidade.


Originals de Mariona Cabassa per al llibre 'Històries de Nasrudín'
M'adono que, en els tallers que preparem pels nens quan presentem un llibre, totes les idees que sempre he defensat sobre la llibertat creativa i el reciclatge hi apareixen de nou... Que bo poder fer-ho, ara, amb altres nens que no són els meus i al servei d'altres històries!

Me doy cuenta de que, en los talleres que preparamos para los niños cuando presentamos un libro, todas las ideas que siempre he defendido sobre la libertad creativa y el reciclaje aparecen de nuevo... ¡Qué bueno poder hacerlo, ahora, con otros niños que no son los míos y al servicio de otras historias!

Dou-me conta de que, nos ateliês que preparamos para as crianças quando apresentamos um livro, todas as ideias que sempre defendi sobre a liberdade criativa e a reciclagem aparecem novamente... Que bom poder fazê-lo, agora, com outras crianças que não as minhas e ao serviço de outras histórias!


Taller 'Funàmbulus' al Monestir de Pedralbes (3/4/2016), per Àfrica Fanlo i Àlex Tovar


Dissabte va ser el Dia Internacional del Llibre Infantil i vam presentar el meravellós conte "¿On és la lluna?", escrit per Jordi Amenós i il·lustrat per Albert Arrayás, a la llibreria Pati de Llibres de Sant Cugat. El conte és una invitació a la creativitat, a donar respostes diferents a les preguntes de la vida, a somiar... Vam acabar demanant als nens que pintessin un gran mural ple de llunes, estrelles, planetes imaginaris, coets o extraterrestres... Val la pena confiar en ells, oi?

El sábado fue el Día Internacional del Libro Infantil y presentamos el maravilloso cuento "¿Dónde está la luna?", escrito por Jordi Amenós e ilustrado por Albert Arrayás, en la librería Pati de Llibres de Sant Cugat. El cuento es una invitación a la creatividad, a dar respuestas diferentes a las preguntas de la vida, a soñar... Terminamos pidiendo a los niños que pintaran un gran mural lleno de lunas, estrellas, planetas imaginarios, cohetes o extraterrestres... ¿vale la pena confiar en ellos, no?

No sábado foi o Dia Internacional do Livro Infantil e apresentámos o maravilhoso conto "Onde está a lua?", escrito por Jordi Amenós e ilustrado por Albert Arrayás, na livraria Pati de Llibres de Sant Cugat. O conto é um convite à criatividade, a dar respostas diferentes às perguntas da vida, a sonhar... Acabámos pedindo às crianças que pintassem um grande mural cheio de luas, estrelas, planetas imaginários, foguetões ou extraterrestres... Vale a pena confiar nelas, não é?
Per cert, si voleu participar en el concurs "PINTA LA TEVA LLUNA", que vam iniciar fa uns dies i que durarà fins el 21 d'abril, podeu demanar als vostres fills o alumnes, de entre 3 i 12 anys, que pintin la seva lluna: a què s'assembla metafòricament. En el llibre la comparen a una bola gegant de gelat de vainilla, a una pilota de futbol desinflada, a una roda de bombetes que s'han fos... El premi serà un lot de llibres de Petit Fragmenta el Dia de Sant Jordi. Visca la creativitat, que volem moltes llunes originals!

Por cierto, si queréis participar en el concurso "PINTA TU LUNA", que iniciamos hace unos días y que durará hasta el 21 de abril, podéis pedir a vuestros hijos o alumnos, de entre 3 y 12 años, que pinten su luna: a qué se parece metafóricamente. En el libro la comparan en una bola gigante de helado de vainilla, a una pelota de fútbol desinchada, a una rueda de bombillas que se han fundido... El premio será un lote de libros de Pequeño Fragmenta el Día de Sant Jordi. ¡Viva la creatividad, que queremos muchas lunas originales!

Por certo, se quiserem participar do concurso "PINTA A TUA LUA", que iniciámos há alguns dias e que durará até ao 21 de abril, podem pedir aos vossos filhos ou alunos, de entre 3 e 12 anos, que pintem a sua lua: com que se parece, metaforicamente. No livro comparam-na com uma bola gigante de gelado de baunilha, com uma bola de futebol vazia, com uma roda de lâmpadas que se fundiram... O prémio será um lote de livros da Pequena Fragmenta no Dia de Sant Jordi (23 de abril, dia do livro na Catalunha). Viva a criatividade, que queremos muitas luas originais!


2 comentaris:

  1. Per molts anys!! sempre és un plaer llegir-te
    Ptns

    ResponElimina
  2. Obrigada por partilhares a tua inspiração connosco. Deste lado, gosto muito dente visitar e descobrir sempre novas ideias :)

    ResponElimina