11.12.13

Màquines d'altres temps / Máquinas de otros tiempos / Máquinas de outrora

¡Que gran l'entusiasme dels nens amb la màquina registradora que era d'una tia-besàvia i amb la qual molt havia jugat el seu pare quan era petit!

¡Qué grande el entusiasmo de los niños con la máquina registradora que era de una tía-bisabuela y con la que mucho había jugado su padre cuando era pequeño!

Que grande o entusiasmo dos miúdos com a máquina registadora que era de uma tia-avó e com a qual muito tinha brincado o seu pai quando era pequeno!


Entusiasme també amb la balança de ferro, gastada pels anys, amb la qual poden comprovar el pes de les coses intentant equilibrar els plats...

Entusiasmo también con la balanza de hierro, gastada por los años, con la que pueden comprobar el peso de las cosas intentando equilibrar los platos...

Entusiasmo também com a balança de ferro, gasta pelos anos, com a qual podem comprovar o peso das coisas tentando equilibrar os pratos...


Aquestes màquines són grans i pesen molt, no depenen de l'electricitat ni del wi-fi i serveixen per una sola cosa... Però fan les delícies dels nens, que així poden jugar als oficis ¡i aprendre les lleis de les matemàtiques i les físiques sense adonar-se'n!

Estas máquinas son grandes y pesan mucho, no dependen de la electricidad ni del wi-fi y sirben para una sola cosa... Pero hacen las delicias de los niños, que así pueden jugar a los oficios ¡y aprender las leyes de las matemáticas y las físicas sin darse cuenta!

Estas máquinas são grandes e pesam muito, não dependem da electricidade nem do wi-fi, e servem para uma só coisa... Mas fazem as delícias dos miúdos, que assim podem brincar às profissões e aprender as leis da matemática e da física sem se darem conta!

4 comentaris:

  1. Dels nens i dels no tan nens, jo disfrutaria com una enana admirant aquestes meravelles
    Ptns

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí,per nosaltres també és maco!!! El pare hi havia jugat molt! Petonets

      Elimina
  2. Aquests objectes antics són fascinants i desperten molt d'interés en els petits i en els grans. La registradora és una veritable joia. Segur que traieu molt rendiment a aquestes antiguitats, nosaltres tenim una màquina d'escriure i ens encanta. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, sembla increïble els canvis tecnològics de les últimes dècades! Per això va bé saber com ho feien abans... Tenir una màquina d'escriure serà fantàstic! Una abraçada!

      Elimina