6.11.13

Pintant amb bastonets / Pintando con bastoncillos / Pintando com cotonetes

L'altre dia tenia els més petits a casa, una mica malaltons, i els vaig donar unes aquarel·les i uns bastonets de cotó per pintar, seguint la fantàstica proposta de l'Angaleta d'encenent la imaginació. Diuen que agafar bastonets ajuda a desenvolupar la precisió i a aconseguir una bona posició de la mà per dibuixar i escriure. El Miquel va estar molt concentrat fent rodones i línies radials. L'Anna va fer arbres, fulles de tardor que queien per tot arreu i flors de molts colors... Al final van agafar directament els tubs de l'aquarel·la, ceres i pinzells per seguir explorant, ben tranquils.

El otro día tenía a los más pequeños en casa, un poco enfermos, y les di unas acuarelas y unos bastoncillos de algodón para pintar, siguiendo la fantástica propuesta de Angaleta de encendiendo la imaginación. Dicen que coger bastoncillos ayuda a desarrollar la precisión y conseguir una buena posición de la mano para dibujar y escribir. Miquel estuvo muy concentrado haciendo redondas y líneas radiales. Anna hizo árboles, hojas de otoño que caían por todas partes y flores de muchos colores... Al final cogieron directamente los tubos de la acuarela, ceras y pinceles para seguir explorando, bien tranquilos.

No outro dia tinha os mais pequenos em casa, um pouco doentinhos, e dei-lhe umas aguarelas e umas cotonetes para pintar, seguindo a fantástica proposta de Angaleta de acendendo a imaginação. Dizem que agarrar cotonetes ajuda a desenvolver a precisão e a conseguir uma boa posição da mão para desenhar e escrever. O Miquel esteve muito concentrado a fazer circumferências e linhas radiais. A Anna fez árvores, folhas de outono que caiam por todos os lados e flores de muitas cores... No final, agarraram diretamente nos frascos da aguarela, lápis de cera e pincéis e continuaram a explorar, bem tranquilos.


7 comentaris:

  1. Que guai!!! M'encanta, m'encanta!!! M'agrada molt veure com s'enllacen les entrades, com les propostes evolucionen i es passegen donant feina als ditets! La nostra experiència, va ser d'una bellesa i una calma absolutes, un moment relaxat d'aquells que gaudeixes intensament, espero que la vostra experiència hagi sigut igual. M'has alegrat el dia!
    Mil gràcies per incloure l'enllaç al blog!
    Un petó gegant!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, ens anem inspirant mútuament, que bé! Ens nens em demanaven més fulls i estaven superconcentrats i tranquils! Una abraçada!

      Elimina
  2. Una activitat preciosa de fer i de veure-la fer, oi?
    Els resultat fantàstic!
    Petonets
    Carme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, els ha agradat molt l'experiment! Petonets!

      Elimina
  3. Doncs sí, són molt pràctics. Nosaltres els fem servir habitualment per aplicar la cola blanca a les manualitats i aquest estiu per a pintar les estrelles del nostre espai exterior, però veient els vostres resultats, em penso que definitivament els adoptaré per pintar amb aquarel.les... Us han quedat uns dibuixos tan bonics amb aquesta tècnica! Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. El vostre paisatge llunar és tan maco! Nosaltres també vam pintar les estrelles una vegada, però esbandint el pinzell. Ja ho provarem amb els bastonets. Una abraçada!

      Elimina
    2. http://mamarecicla.blogspot.com.es/2012/12/en-una-nit-plena-destels-en-una-noche.html

      Elimina