27.5.13

Barrets d'aniversari / Sombreros de cumpleaños / Barretes de aniversário

Per als 9 nens de la classe de l'Anna que ahir van celebrar els 5 anyets vam fer, com l'any passat, 9 barrets en goma EVA. Enguany, però, tenien forma cònica i vam utilitzar només cinta adhesiva que enganxa pels dos costats i elàstic per aguantar-se al coll.

Para los 9 niños de la clase de Anna que ayer celebraron los 5 añitos hicimos, como el año pasado, 9 sombreros en goma EVA. Este año, sin embargo, tenían forma cónica y utilizamos solo cinta adhesiva que pega por ambos lados y elástico para aguantarse en el cuello.

Para os 9 meninos da classe da Anna que ontem celebraram os 5 aninhos fizemos, como no ano passado, 9 barretes com espuma EVA. Este ano, porem, tinham forma cónica y utilizámos apenas fita adesiva que cola de ambos os lados e elástico para prender ao pescoço.






4 comentaris:

  1. 9 nens? peró a quina escola va? quin luxe! Els barrets son sencills peró molt vistosos i us han quedat força bé
    Ptns

    ResponElimina
    Respostes
    1. A l'Escola de Lurdes celebrem més o menys una o dos festes d'aniversari col·lectives per trimestre, de manera que ara s'han juntat 9 (comptant amb el juliol també). Els barrets es fan molt rapidament, sobretot perquè vaig utilitzar per primer cop la cinta adhesiva per les dues cares... i queda un efecte molt bonic pels colors i la senzillesa! Una abraçada!

      Elimina
  2. Fantàstics i senzills! Espero que passéssiu una gran vetllada, i FELICITATS!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! Aquest any hem canviat només el color (que cadascú va triar a consciència), però el resultat era bonic per la senzillesa!

      Elimina