5.5.13

Cistelleta per a la mare / Cestita para la madre / Cestinha para a mãe

Avui, dia de la mare, us volem ensenyar les cistelletes que hem fet en goma EVA, inspirades en el fantàstic blog Made by Joel.

Hoy, día de la madre, os queremos enseñar las cestitas que hemos hecho en goma EVA, inspiradas en el fantástico blog Made by Joel.

Hoje, dia da mãe, queremos mostrar-vos as cestinhas que fizemos com espuma EVA, inspiradas no fantástico blog Made by Joel.Hem tallat una planxa de goma EVA blanca en forma de creu quadrada (també es podria tallar en una cartolina o una pàgina d'un diari). Li hem fet uns talls a les quatre parts exteriors i després, amb cintes de goma EVA de colors, hem anat passant per sobre i per sota de les cintes blanques alternadament, com si estiguéssim fent una cistella de palla. Ja només faltava encolar les puntes de les cintes de colors i enganxar una ansa a la cistella. ¡I ja tenim un petit regal per a la mare!

Hemos cortado una plancha de goma EVA blanca en forma de cruz cuadrada (también se podría cortar en una cartolina o una página de un diario). Le hemos hecho unos cortes en las cuatro partes exteriores y luego, con cintas de goma EVA de colores, hemos ido pasando por encima y por debajo de las cintas blancas alternadamente, como si estuviéramos haciendo una cesta de paja. Ya sólo faltaba encolar las puntas de las cintas de colores y pegar una asa a la cesta. ¡Y ya tenemos un pequeño regalo para la madre!

Cortámos uma folha de espuma EVA branca em forma de cruz quadrada (também se poderia cortar numa cartolina ou numa página de um jornal). Fizemos-lhe uns cortes nas quatro partes exteriores e depois, com fitas de espuma EVA às cores, fomos passando por cima e por baixo das fitas brancas alternadamente, como se estivessemos a fazer uma cesta de palha. Apenas faltava colar as pontas das fitas às cores e colar uma asa na cesta. E já temos um pequeno presente para a mãe!
4 comentaris:

 1. Us han quedat maquíssimes!!! Feliç dia Inês!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Marisol! Espero que hagis tingut també un gran dia!

   Elimina
 2. Precioses, m'agrada molt els colors que heu utilitzat
  Ptns

  ResponElimina
  Respostes
  1. Dels colors són ells els responsables! Un petó!

   Elimina