13.11.13

Aprenent a cosir / Aprendiendo a coser / Aprendendo a coser


Com que els nens tenen moltes ganes d'aprendre a cosir, els vaig donar uns cartrons amb petits forats a tot el voltant, una agulla amb la punta arrodonida i fil vermell. Els vaig explicar dos punts bàsics i ells es van posar a cosir amb molta il·lusió!

Como los niños tienen muchas ganas de aprender a coser, les di unos cartones con pequeños agujeros en todo el perímetro, una aguja con la punta redondeada e hilo rojo. Les expliqué dos puntos básicos ¡y ellos se pusieron a coser con mucha ilusión!

Como os miúdos têm muita vontade de aprender a coser, dei-lhes uns cartões com pequenos buracos à volta, uma agulha com a ponta arredondada e fio vermelho. Expliquei-lhes dois pontos básicos e eles puseram-se a coser com muito entusiasmo!



8 comentaris:

  1. Quina cara de felicitat que fa la teva filla! En dos dies et demana que li deixis la teva máquina de cosir! Em penso que es vocacional

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, es van entusiasmar amb la idea i el cartró ho feia tot més fàcil! El gran (7 anys), com ja havia cosit a l'escola, era una mica més àgil. Així es comença... petonets!

      Elimina
  2. totalment d'acord amb glaramknits! només queda afegir que és guapíssima
    Ptns

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les fotos intenten agafar els bons moments, amb cares de sorpresa i il·lusió! petonets

      Elimina
  3. És fantàstica i fabulosa aquesta proposta! Els meus fills també adoren cosir, és un exercici fantàstic per als ditets inquiets!
    Molts petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, i al principi es fan un lio amb els fils!... Però els va bé esforçar-se i aconseguir alguna cosa! petonets!

      Elimina
  4. Ooooh! Que xulo! No només aprenen a cosir, si no que a més, el seu treball té un resultat perfecte, transformant la seva costura en un marc per als dibuixos. Una gran idea per a les postals de Nadal dels propers anys... ara com ara, nosaltres ens conformem a cosir a reixetes amb escubidús, però ja es faran grans i podrem cosir sobre cartró. Una gran idea! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, el nostre petit (3 anys) encara no està per aquestes coses! Els altres ja tenen 5 i 7, i les seves manetes ja tenen una altra precisió! Una abraçada!

      Elimina