21.11.13

Habitats


L'altre dia vam agafar unes caixes de fusta per crear els habitats d'alguns dels nostres animals. Pedres, branques, pinyes, la closca del tronc del pi, plastilina, cartró platejat... tot ens servia per acondicionar un petit món en miniatura.

El otro día cogimos unas cajas de madera para crear los habitats de algunos de nuestros animales. Piedras, ramas, piñas, la cáscara del tronco del pino, plastilina, cartón plateado... todo nos servía para acondicionar un pequeño mundo en miniatura.

No outro dia agarrámos umas caixas de madeira para criar os habitats de alguns dos nossos animais. Pedras, ramos, pinhas, a casca do tronco do pinheiro, plasticina, cartão prateado... tudo nos servia para preparar um pequeno mundo em miniatura.


Però les plantes, fixades a la plastilina, en unes hores es van assecar. ¿Què podíem fer? Vam comprar d'aquella escuma per als ornaments florals i vam tornar a muntar cada habitat específic, no sense folrar prèviament la caixa amb un plàstic. Les plantes encara estan bé, excepte el bambú, que és el més delicat. Hem intentat ser ecològics. I n'hem après alguna cosa.

Pero las plantas, fijadas a la plastilina, en unas horas se secaron. ¿Qué podíamos hacer? Compramos de aquella espuma para los adornos florales y volvimos a montar cada habitat específico, no sin forrar previamente la caja con un plástico. Las plantas todavía están bien, excepto el bambú, que es el más delicado. Hemos intentado ser ecológicos. Y hemos aprendido algo de ello.

Mas as plantas, cravadas na plasticina, secaram em poucas horas. O que podiamos fazer? Comprámos daquela espuma para os adornos florais e voltámos a montar cada habitat específico, não sem antes termos forrado a caixa com um plástico. As plantas ainda estão bem, exceto o bambú, que é o mais delicado. Tentámos ser ecológicos. E aprendemos alguma coisa com isto. 2 comentaris:

  1. Quina passada! És una gran idea i segur que dóna un munt de joc. Una abraçada

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. El moment més bonic ha estat quan ells buscaven els materials per a les caixes amb el que tenien a prop. Suposo que a l'estiu en farem moltes més! Una abraçada!

      Suprimeix