21.6.13

Galetes d'aniversari / Galletas de aniversario / Bolachas de aniversário

Per celebrar l'aniversari de l'Anna a l'escola vam fer unes delicioses galetes de lacasitos (teniu la receta en el fantàstic blog Kanela y Limón). ¿A quin nen no li agraden els lacasitos?

Para celebrar el aniversario de Anna en la escuela hicimos unas deliciosas galletas de lacasitos (tenéis la receta en el fantástico blog Kanela y Limón). ¿A qué niño no le gustan los lacasitos?

Para celebrar o aniversário da Anna na escola fizemos umas deliciosas bolachas de lacasitos (têm a receita no fantástico blog Kanela y Limón). Qual é a criança que não gosta de lacasitos? 

Després vam estendre un rotllo de paper kraft blanc sobre una taula i el vam decorar amb els tampons que havíem fet amb suro, cartró i goma EVA (en forma d'estrella, flor o garlanda), i també amb els segells amb lletres que vam comprar a Cromatismes i amb els quals vam estampar el nom ANNA i el número 5.

Luego extendimos un rollo de papel kraft blanco sobre una mesa y lo decoramos con los sellos que habíamos hecho con corcho, cartón y goma EVA (en forma de estrella, flor o guirnalda), y también con los sellos con letras que compramos en Cromatismes y con los que estampamos el nombre ANNA y el número 5.

Depois estendemos um rolo de papel kraft branco sobre uma mesa e decorámo-lo com os carimbos que tínhamos feito com cortiça, cartão e espuma EVA (em forma de estrela, flor ou grinalda), e também com os carimbos com letras que comprámos em Cromatismes e com os quais gravámos o nome ANNA e o número 5.
Vam retallar el paper i li vam donar la forma de sobre, unint les parts amb washi tape. ¡I cada nen en va rebre un i el va buidar en un instant!

Recortamos el papel y le dimos la forma de sobre, uniendo las partes con washi tape. ¡Y cada niño recibió uno y lo vació en un instante!

Recortámos o papel e demos-lhe a forma de envelope, unindo as partes com washi tape. E cada criança recebeu um e esvaziou-o num instante!


2 comentaris:

 1. quins sobres més xulos !! i de les galates ja no et dic res, nyam, nyam !!! no m' estranya que en un no res desapareguessin !!
  Una idea preciosa
  Una abraçada

  ResponSuprimeix
 2. Quina gana!! la idea del paper i dels sobres és genial
  _Bon cap de setmana

  ResponSuprimeix