22.2.13

Vestint fotos / Vistiendo fotos / Vestindo fotos


L'altre dia vaig fer unes fotos als nens amb roba interior, que després vaig imprimir en cartolina mat i vaig enganxar a un cartró. Amb un cúter vaig retallar les seves siluetes, de manera que vam quedar amb les seves rèpliques en miniatura, cosa que els va fer molta il·lusió. ¡Però ara tocava vestir-los! Havíem de fer els contorns del seu cos amb un llapis i després dibuixar i pintar la roba que hi posaríem a sobre, amb unes petites pestanyes que la fixarien al cos.

El otro día hice unas fotos a los niños con ropa interior, que luego imprimí en cartulina mate y pegué a un cartón. Con un cúter recorté sus siluetas, de forma que quedamos con sus réplicas en minuatura, lo que les hizo mucha ilusión. ¡Pero ahora tocaba vestirlos! Teníamos que hacer los contornos de su cuerpo con un lápiz y luego dibujar y pintar la ropa que pondríamos encima, con unas pequeñas pestañas que la fijarían al cuerpo.


Outro dia fiz umas fotos dos miúdos em roupa interior, que depois imprimi em cartolina mate e colei a um cartão. Com um x-ato recortei as suas silhuetas, de maneira que ficámos com as suas réplicas em ponto pequeno, ao que eles acharam muita graça. Mas agora era a vez de os vestir! Devíamos contornar o seu corpo com um lápis e depois desenhar e pintar a roupa que poríamos por cima, com umas pequenas tiras que a fixariam ao corpo.




Després d'alguns intents van aparèixer la princesa, el petit príncep i un bufó molt divertit per alegrar-los. Els nens van voler posar-hi purpurina a sobre, perquè els vestits quedessin més "nobles".

Después de algunos intentos aparecieron la princesa, el principito y un bufón muy divertido para alegrarlos. Los niños quisieron poner purpurina encima, para que los trajes quedaran más "nobles".

Depois de algumas tentativas apareceram a princesa, o principezinho e um bobo da corte muito divertido para alegrá-los. Os miúdos quiseram pôr purpurina por cima, para que os fatos ficassem mais "nobres".




Ahir van tornar a fer vestits per a les seves fotos: aquest cop un bruixot, una fada i un follet. Avui han fet d'indis... ¡I idees no en falten per a les properes disfresses!

Ayer volvieron a hacer vestidos para sus fotos: esta vez un brujo, un hada y un duende. Hoy han hecho de indios... ¡Y ideas no faltan para los próximos disfraces!

Ontem voltaram a fazer vestidos para as suas fotos: desta vez um feiticeiro, uma fada e um duende. Hoje fizeram de índios... E ideias não faltam para os próximos disfarces!

5 comentaris:

  1. Han quedat espectaculars!!! i quina activitat mes divertida! petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, s'ho passen molt bé i s'omplen d'orgull! Ja tenim pensats els vestits d'indis i molts altres per fer un dia d'aquest, i tenim també una caixa que serveix de guarda-roba. Petonets!

      Elimina
  2. una idea genial! com no ho havia pensat! sniff
    Aquesta idea te la plagio jaja
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant! Tots ens anem inspirant mútuament! La veritat és que és una cosa molt fàcil de fer i dóna un resultat sorprenent! Bon cap de setmana!

      Elimina
  3. que graciosos y divertidos, chulisimo!

    ResponElimina