7.2.13

Bastó del Rafiki / Bastón del Rafiki / Cajado do Rafiki

Rafiki, el mandril savi que apareix a la pel·lícula d'El Rey León, té un bastó molt especial amb unes carbasses penjades. En Francesc ha volgut fer-ne un de semblant. Per això hem agafar quatre boletes de porexpan i les hem unit de dues en dues, construint així el volum de dues carbasses. Les hem recobert amb cola blanca i paper de seda vermell i taronja. Després només calia lligar-les amb una corda a la branca d'un arbre. ¡I ara sentim a casa molt cops màgics de bastó!

Rafiki, el mandril sabio que aparece en la película de El Rey León, tiene un bastón muy especial con una calabazas colgadas. Francesc ha querido hacer uno similar. Por eso hemos cogido cuatro bolitas de porexpan y las hemos unido de dos en dos, construyendo así el volumen de dos calabazas. Las hemos recubierto con cola blanca y papel de seda rojo y naranja. Después solo había que atarlas con una cuerda a la rama de un árbol. ¡Y ahora sentimos en casa muchos golpes mágicos de bastón!

Rafiki, o mandril sábio que aparece no filme O Rei Leão, tem um cajado muito especial com umas cabaças penduradas. O Francesc quis fazer um parecido. Por isso apanhámos quatro bolas de esferovite e unimo-las duas a duas, construindo assim o volume de duas cabaças. Cobrimo-las com cola branca e papel de seda vermelho e laranja. Depois apenas tivemos que atá-las com uma corda num ramo de uma árvore. E agora sentimos em casa muitos passes mágicos do cajado!

6 comentaris:

 1. Visca la màgia!!! us ha quedat genial! petons

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Gràcies Marisol! I super senzill de fer! Una abraçada!

   Suprimeix
 2. Tens un regalet a Fer de Mestres. Quan vulguis pots passar a recollir-lo.
  http://ferdemestres.blogspot.com.es/2013/02/premi-one-lovely-blog-award.html
  Besets

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Moltíssimes gràcies, Carme, per haver pensat en mi i en el meu blog! Gràcies també a tu per la teva feina tan creativa, tan plena d'energia! Una abraçada!

   Suprimeix
 3. Que mono, me ha gustado!
  pasate por mi blog, te he dejado un premio
  lanasifils.blogspot.com

  Silvia

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Muchísimas gracias, Silvia! Y felicidades también por tu blog! Un abrazo!

   Suprimeix