25.9.12

Garlanda de cartes per a una Festa Màgica / Guirnalda de cartas para una Fiesta Mágica / Grinalda de cartas para uma Festa Mágica

L'altre dia, per celebrar els 6 anys de quatre companys de classe del Francesc, vam fer una festa molt especial que comptava amb un espectacle de màgia. ¡Havíem de fer una decoració adient! Vam agafar un llençol vell i vam tallar una vintena de trossos rectangulars. Amb un llapis vaig anar dibuixar les cartes de la baralla i els nens m'ajudaven a pintar-les amb retoladors permanents (negre, vermell i daurat). Després les vaig cosir a un fil vermell i vam fer una gran garlanda.

El otro día, para celebrar los 6 años de cuatro compañeros de clase de Francesc, hicimos uma fiesta muy especial que contaba con un espectáculo de magia. ¡Teníamos que hacer una decoración apropiada! Cogimos una sábana vieja y cortámos una vintena de trozos rectangulares. Con un lápis fui dibujando las cartas de la baraja y los niños me ayudaban a pintarlas con rotuladores permanentes (negro, rojo y dorado). Después las cosí a un hilo rojo y hicimos una gran guirnalda.

No outro dia, para celebrar os 6 anos de quatro companheiros de classe do Francesc, fizémos uma festa muito especial que contava com um espetáculo de magia. Tinhamos de fazer uma decoração apropriada! Apanhámos um lençol velho e cortámos uns vinte pedaços retangulares. Com um lápis fui deesenhando as cartas do baralho e os pequenos ajudavam-me a pintá-las com marcadores permanentes (preto, vermelho e dourado). Depois cosi-as a um fio vermelho e fizémos uma grande grinalda.Amb feltre vermell i negre vam tallar també cors i trèvols que vam enganxar amb Blu-Tack a un rectangle de cartró-pluma per fer dues cartes gegants.


Con feltro rojo y negro cortámos también corazones y tréboles que pegámos con Blu-Tack a un rectángulo de cartón-pluma para hacer dos cartas gigantes.

Com feltro vermelho e preto cortámos também corações e trevos que colámos com Blu-Tack num retângulo de cartão-pluma para fazer duas cartas gigantes.Després ho vam penjar tot de la pèrgola, juntament amb globus, per a la festa.

Después lo colgámos todos de la pérgola, juntamente con globus, para la fiesta.

Depois pendurámos tudo da pérgola, juntamente com balões, para a festa.

L'endemà ho vam passar tot a l'habitació del Francesc, ¡que així tindrà un bon record dels seus 6 anys!

El día siguiente lo pasámos todo a la habitación de Francesc, ¡que así tendrá un buen recuerdo de sus 6 años!

No dia seguinte passámos tudo ao quarto do Francesc, que desta maneira terá uma boa recordação dos seus 6 anos!

3 comentaris:

 1. Quina manualitat més maca per una festa tan especial!! petons.

  ResponElimina
 2. Impresionant! el resultat és espectacular m'encanta, segur que els nens van estar encantats
  Ptns

  ResponElimina
 3. Que engraçado que ficou! Deves ter tido uma trabalheira! Mas por eles fazemos tudo!! :)) Adorei

  Beijinho

  ResponElimina