11.12.14

Sistema solar


Com que el tema s'estava treballant a l'escola, hem decidit fer el nostre sistema solar per penjar a l'habitació (¡nens i nena barallats, per veure en quina es quedava!).
A casa teníem boletes de porexpan de diferents mides que ens han permès diferenciar els planetes (del petit Plutó al gegantí Júpiter). Hem pintat cadascú amb tintes acríliques, del color que li tocava, i un cop secs els hem envernissat.

Como el tema se estaba trabajando en la escuela, hemos decidido hacer nuestro sistema solar para colgar en la habitación (¡niños y niña peleados, para ver en cuál se quedaba!).
En casa teníamos bolitas de porexpan de diferentes tamaños que nos han permitido diferenciar los planetas (del pequeño Plutón el gigantesco Júpiter). Hemos pintado cada uno con tintas acrílicas, del color que le tocaba, y una vez secos los hemos barnizado.

Já que o tema se estava a trabalhar na escola, decidimos fazer o nosso sistema solar para pendurar no quarto (os meninos e a menina zangados, para ver em qual ficava!).
Em casa tinhamos bolinhas de esferovite de diferentes tamanhos que nos permitiram diferenciar os planetas (do pequenino Plutão ao gigantesco Júpiter). Pintámos cada um deles com tintas acrílicas, na respectiva cor, e quando secaram envernizámo-los.El planeta Saturn, per exemple, ens ha exigit una maniobra més enginyosa per poder aguantar el seu disc.

El planeta Saturno, por ejemplo, nos ha exigido una maniobra más ingeniosa para poder aguantar su disco.

O planeta Saturno, por exemplo, exigiu-nos uma manobra mais engenhosa para poder aguentar o seu disco.Tres canyes de bambú ens han permès penjar tots els planetes al voltant del sol i construir així un mòbil sempre en moviment.

Tres cañas de bambú nos han permitido colgar todos los planetas alrededor del sol y construir así un móvil siempre en movimiento.

Três canas de bambu permitiram-nos pendurar todos os planetas à volta do sol e construir assim um móbil sempre em movimento.

4 comentaris:

 1. Yo me hubiera peleado también por tenerlo en mi habitación :p

  ResponElimina
 2. Xulíssim! Al final, a quina habitació ha anat?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Finalment, i després de plors i baralles, ha quedat a l'habitació dels nens, perquè a la de l'Anna ja hi havia un altre mòbil amb un sol, una lluna, estrelles, núvols i un arc de Sant Martí (de que ella estava disposada a renunciar!): http://mamarecicla.blogspot.com.es/2012/11/el-sol-i-la-lluna-el-sol-y-la-luna-o.html
   Una abraçada!

   Elimina