11.8.13

Una trampa per als lladres / Una trampa para los ladrones / Uma armadilha para os ladrões

Així m'ho van plantejar els nens: fer una trampa per als lladres. Van omplir dues bosses amb pedretes i les van lligar l'una a l'altra amb una corda que prèviament van tenyir de color terra. Unes branques servien per amagar les bosses, deixant a vista només la corda, ben tensada. La trampa funcionava... ¡només que no va venir cap lladre!

Así me lo plantearon los niños: hacer una trampa para los ladrones. Llenaron dos bolsas con piedrecitas y las ataron una a otra con una cuerda que previamente tiñeron de color tierra. Unas ramas servían para ocultar las bolsas, dejando a la vista solo la cuerda, bien tensada. La trampa funcionaba... ¡solo que no vino ningún ladrón!

Assim me propuseram os miúdos: fazer uma armadilha para os ladrões. Encheram dois sacos com pedrinhas e ataram-nos um ao outro com uma corda que previamente tingiram de cor terra. Uns ramos serviam para ocultar os sacos, deixando à vista apenas a corda, bem esticada. A armadilha funcionava... apenas não veio nenhum ladrão!


2 comentaris:

  1. Hahaha, que bons! A casa també hi ha aquesta... diguem-ne por. Per sort, a casa nostra tampoc ens han visitat (tot i que el nostre cotxe i el nostre traster SÍ!). Bona idea, potser la posaré en pràctica al traster...

    ResponElimina
  2. A la besàvia no li va fer molta gràcia, tenia realment por de caure, de manera que la vam posar en un altre lloc del jardí. Suposo que farà el mateix efecte... Una abraçada!

    ResponElimina