4.3.13

Reciclant... / Reciclando...


Un matí de dissabte vam agafar les caixes on guardem taps de plàstic, pals de fusta i tot tipus d'objectes trencats que normalment es llencen a les escombraries. També vam posar sobre la taula caixes de cartró i envasos de detergents. Com que ens agrada reciclar, els nens van construir un parell de "màquines" que transformaven objectes, un nino articulat de cartró i, fins i tot, una tele amb antenes i botons.

Una sábado por la mañana cogimos las cajas donde guardamos tapones de plástico, palos de madera y todo tipo de objetos rotos que normalmente se tiran a la basura. También pusimos sobre la mesa cajas de cartón y envases de detergentes. Como nos gusta reciclar, los niños construyeron un par de "máquinas" que transformaban objetos, un muñeco articulado de cartón y, incluso, una tele con antenas y botones.

Uma manhã de sábado fomos buscar as caixas onde guardamos tampas de plástico, paus de madeira e todo o tipo de objetos partidos que normalmente se deitam fora. Também pusemos sobre a mesa caixas de cartão e embalagens de detergentes. Como gostamos de reciclar, os pequenos construíram um par de "máquinas" que transformavam objetos, um boneco articulado de cartão e, até mesmo, uma televisão com antenas e botões.

1 comentari:

  1. Imaginació al poder! Guapíssimes aquestes creacions
    Ptns

    ResponElimina